.

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it's me that made you sad
Tell them the fairytale gone bad


300611

Idag är jag så sjukt trött! Vill bara lägga mig och sova! Gärna hela dagen.. och kanske ute i solen..
Har hällt i mig två koppar kaffe på 10min och hoppas på att bli lite piggare. Torsdag idag, veckan har gått fort. Kan ha med de fina vädret att göra!! Kul bara att det ska regna i helgen. När man äntligen är ledig!


hahaha, Romme 2005


Hade en super mysig kväll igår. Jag och älskling tog en långpromenad efter jobbet, sen gick vi till centrum och köpte med oss mat hem. Så blev det balkongmys tills Rebecca och Axel kom förbi och jag fick leka lite frisör ;)

VÄÄÄÄÄÄÄÄRME

Vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba, vill inte jobba..
Vill bara ligga ute i värmen och njuta av det fina vädret!!! :)

Igår efter jobbet så begav jag mig till tanto för middag och mys med Jess, Frida, Catta, Jimmy och några andra från älvsjö.. Var riktigt trevligt och var ute i bara shorts och linne ända till typ halv elva, utan att frysa!! Så himla underbart!! Hade riktigt trevligt.

Efter jobbet ska jag ner till pappa och fixa lite med polisanmälan, efter det så ska jag hem till balkongen och njuta av solen :) Rebecca kommer över senare också så ska jag färga hennes hår!

Hoppas ni får vara ute i det fina vädret, njut åt mig också!!

Midsommar helgen

Har haft en superskön helg! I torsdags efter jobbet bagav vi oss hem till Kim för grillmys, det var väldigt trevligt. Satt ute på altanen och när det började regna hörde vi inte ens vad vi sa. Kändes som att himlen öppnades!

Och sen var det ju midsommarafton, som i vanliga fall brukar spenderas mitt ute i skogen i Tungelsta. Men eftersom att Rikard var dålig så blev det hemma hos Tessan i trångsund. Hade en kanon dag med massor av lekar och trevligt sällskap! Vart en fotbollsmatch på mossen sen på kvällen också ;p

I lördags var vi uppe på midsommar lunch hos farmor och farfar. Sen efter det åkte vi och hämta bilen och gjorde oss klara för att åka hem till patriks föräldrar på middag med pappa&helene. Så vart det kubb nere vid badet och vi kom hem runt ett. Och det vart en rejäl sovmorgon igår. Sov till 12, inte likt mig. Och då tog vi med Axel ut till gålö och fiskade :) riktigt mys. Så jag kan inte klaga har haft det kanon, men är fortfarande helt slut i kroppen, och börjar bli lite förskyld.. Vill inte bli sjuk nu!!!!!

Bilder kommer...


230611

Hade tvättstugan igår, så himla tråkigt! Försökte hinna med att städa lite också.. Patrik var borta hela kvällen!
Men min älskade lillebror tog sig över för att göra mig sällskap :)
Vi satt och kollade på SOS, så jävla bra! Sen hjälpte han mig lite i tvättstugan.

turkiet 2007, lillen och jag!


-

Skulle egentligen träffat min fina Åsa ikväll.. Men kommer inte hinna det, har sjukt mycket att fixa hemma så får ta det i helgen ist! Hon har ju vart på andra sidan jorden nu i 100år!! Så är evigheter sen sist!!!
Men snart så... den som väntar på något gott..


220611




Igår var jag och mamma och hälsade på fiskarna ;p
Eller vi blev fiskmat kan man ju säga.. Var inte så obehagligt som jag hade väntat mig.
Men jag kan ju inte påstå att det var skönt heller..
Kul att ha prövat, vet inte om det är värt att lägga 700:- för, men om man får chansen så ska man prova :)
Efter vi vart där blev det en lite shopping runda, och sen avslutade vi kvällen med ett besök på taco bar!
Riktigt mysigt, tack mamma för en underbar kväll!! ♥


210611

Precis tillbaka från lunchen. Vart en sväng i Västermalmsgallerian och är tillbaka två långklänningar rikare ;p
Kan ju berätta att det blev en löprunda på ågesta igår tillsammans med Marcus och Emelie! Bra jobbat! Ska se till att det fortsätter så nu!

Efter jobbet ska jag på date med min mamma, vi ska till smile fish spa på biblioteksgatan och pröva att bli uppätna av fiskar ;p Får vi se om det är obehagligt eller skönt :D


200611



Vad glad man kan bli för lite blommor!! Eller man kanske ska säga, vad lite som krävs för att visa uppskattning :)
Tack för det :D


VÄRLDENS BÄSTA 22ÅR

Igår så var det kalas heeeela dagen! Min prins blev 22år och vi var över 30 personer i vår lilla lägenhet samtidigt ;) Men det blev trångt och mysigt! Han var jätte nöjd! Så tack till alla som var där :)


 



Jag älskar dig!


Idag flyttar min kära Bullen till Tjörn :( Igår kväll hade vi mys hemma hos henne med massa gott!
Hon blir borta i typ 2 månader.. kommer sakna henne. Men jag ska allt åka dit och hälsa på!! :D



Ikväll blir det skuuuuumpa och jordgubbar med min kära rebecca :D
Kommer bli en kanon fredag ;)

110616

Har vart riktigt dålig på att ta med mig mat till jobbet senaste tiden.. Gjort av med onödigt mycket pengar på onödiga saker, så imorse tog jag tag i det och fixade lite mat, blev en kycklingfile med lite broccoli och halloumi, så nu sitter jag och längtar efter lunch.. Men ska nog ta mig till apoteket innan och köpa mig lite piller ;p
Känner mig på väldigt bra humör idag iaf, det kommer bli en grym dag :D


(:


Ser fram emot att träffa mina fina vänner från makalös idag, det skulle blivit mys i rålis. Men känns inte som att vädret är på vår sida idag.. Får se vad vi hittar på ist! :)

Even if the sky is falling down!


130611

Trött på allt!
Orkar inte mer nu vafan! har haft en jätte bra helg, ända tills igår! Fick ett samtal från Robin om att rutan på min bil var krossad och att dem rotat igenom den. Så jag och älskling tänkte att vi skulle åka ner till mormor och damsuga ur bilen bara tejpa rutan. Men nej så enkelt vart det inte.. Dem hade tagit batteri och styrboxar och lite annat så bilen var inte ens att försöka starta.. Fick vänta på en bärgare.. Så nu står min bil på bilia i haninge.. Var ju inte världens finaste bil, men den fungerade och jag var nöjd! :(

Men jag är jävligt glad att jag har världens underbaraste pojkvän! Utan dig skulle jag gå under!!!

090611

Sitter på jobbet nu, det går helt okej för att vara dag 3. :)

Har hunnit med massor av roligt dem här dagarna, och njutit av att det är sommar ;p efter jag slutade i tisdags mötte jag upp julia inne i stan hon hade köpt en student present. Så vi kikade lite innan det blev grillning och sverige matchen med laget! Vart en riktigt mysig kväll!! Och igår tog fina Becca studenten, så direkt efter jobbet bagav jag mig hem till henne för mottagning. Så gårdagen spenderades där!

Har fortfarande lovat att lägga upp bilder och hinner förhoppningsvis det ikväll! :) PUSS

070611

Har haft en underbaaaar långhelg!! :) har nästan vart ledig en vecka!!
Hunnit vara ute och åka båt, vara iväg och fiska, spela kubb, haft grillkväll och massa mer mys!

Idag blir första dagen på nya jobbet, känns jätte konstigt. Drömde om att jag var på makalös och jobbade några timmar, innan jag kom på att jag inte skulle vara där ;p hahah sjukt! Men kommer sakna alla därifrån!! :(
Hoppas på att de är kul folk på det nya stället! :)

Efter jobbet blir det grillkväll med fotbolls laget! Hoppas på en kanon dag, vädret är fint också! Så det kan inte bli så mycket bättre ;) Har massa bilder att lägga upp också! PUSSPÅER

studentfirande

Idag tar min fina Julia studenten, så nu har jag ganska brottom med att fixa mig innan jag ska bege mig mot tandläkarn och sen åka direkt till hennes utspring. Sen blir jag borta hela dagen.. Jätte jobbigt när det är sånt här väder, man vet inte vad man ska klä på sig :p Men det blir säkert bra, får stanna hemma en stund innan jag beger mig till henke om jag behöver byta om :)

Hoppas på att det blir en grym dag, speciellt för dig bullen! :) <3

RSS 2.0