29/4

Igår var en lugn dag, efter jobbet mötte jag upp älskling och vi åkte och kollade på en kamera.. Hittade ingen som jag ville ha.. Och efter det handlade vi lite mat innan vi åkte hem till mamma och kollade igenom huset! Imorgon lämnar dem ifrån sig nyklarna. Och det var riktigt tomt!!

Idag blir en lång dag! Nu ska jag åka mot jobbet och hoppas på en bra dag där! Efter det så ska jag hem och sen är det skiva som står på schemat. Hoppas det inte blir alltför sent eftersom jag jobbar imorgon!

IKEA

Idag har jag haft en kanon dag, efter jobbet åkte jag hem och åt middag med älskling. Sen åkte jag hem till mormor för att hjälpa henne att sätta ihop massor av lådor i hennes kök! Men sen lyckades vi inte få fast en sak så vi ringde till Micke som kom in och skulle hjälpa oss, och när han kom klarade jag det direkt. Så behövde ingen hjälp.. Spenderade alltså kvällen tillsammans med mormor och lilla Ville, vart en riktigt mysig kväll och när vi var klara körde mormor hem mig! Nu sitter jag och kollar på tv, men ska snart ta en dusch innan jag går och lägger mig!


Ville och Bellan i somras


Bra start på veckan

Har precis duschat, gjort en kopp te och tänt en massa ljus. Är ensam hemma, och jag tycker faktiskt det är ganska skönt.. Brukar inte gilla det men idag behöver jag det! Patrik kommer väl snart och då får han kolla på det jag vill om han ska se på tv!! HAHA.
Nu ska jag mysa i soffan tills min älskling kommer hem!

LOVE YOU


Slut på helgen

Och guldet gick till Hv.. inte så mycket att göra åt det!
Jag har iaf haft en riktigt grym helg!! Igår åkte jag till älvsjö och kollade fotboll i det fina vädret, och efter det åkte jag och jess hem till mig och kollade hockeyn.. som inte slutade så bra! När hon gick så kom julia upp och vi tog ett glas innan vi tog tåget till söder och därifrån promenerade till vapiano, vi åt god mat och hade det riktigt trevligt! Satt där väldigt länge och sen gick vi in till stan, jag gick och mötte henke och dennis på sogni där resten snart skulle droppa in! Julia och Amanda kom och gjorde oss sällskap ett tag.
Sen gick vi mot Berns där det var demonstration och hur mycket poliser och vakter som helst, så till sist hamnade vi på soft kök och bar och hade en grym kväll där!



Idag när jag vaknade så gick jag och älskling ner till cafe lime och åt lunch med hans föräldrar och Maria och Niklas, satt ute och åt i det fina vädret! När vi var klara där gick vi upp till pappa och packade ner mina sista saker så nu är mitt rum nästan helt tomt på mina saker!!
Jag och älskling har ätit lite tacos och nu sitter vi och ska kolla lite film!


24/4

Vart en jätte trevlig kväll igår. När patrik kom hem hade han bjudit över thomas och malin på middag, så det blev potatis krocketer och fläskfile :D Och under tiden vi åt så kom Ida hit! Så jag var tvungen att gå direkt efter maten, eftersom vi skulle hem till jess och äta ännu mer tårta tillsammans med hela hennes släkt! Var riktigt gott, Sanne är ju en stjärna på att baka som vi alla vet!

Idag ska jag till Älvsjö IP och kolla på jessicas serie premiär, matchen börjar 13.00 och det är kanon väder så det blir mysigt!! Sen ska jag hem och kolla så mycket av DIF- HV jag hinner, eftersom jag ska ut och äta med julia ikväll! Har inte bestämt vart än, men det blir trevligt!
Efter det är de utgång som gäller ska försöka få med julia också, eftersom jessica fyllt år så tänkte vi fira det ännu mer! :D

FREEEEEEEEEDAG

Har haft en bra dag! Efter jobbet stannade jag till en stund inne i stan, behövde handla en mascara och fick med mig det, 2 koftor och ett nagellack hem. Så jag är nöjd! Nu väntar jag på att patrik ska komma hem så vi kan börja med maten! Efter det kanske jag ska träffa Ida. Är ganska trött men det blir säkert en bra kväll!

TRÄNA

Måste gå och träna nu! Vill egentligen se klart matchen 1-0 till DIF efter första!! Hoppas det håller hela vägen, får be pappa hålla mig uppdaterad :D

MISS YOU


DJURGÅRDEN

Dagen har vart bra! Och ojojoj vilken bra avslutning det blev!! 3-2 till DIF med 6sek kvar i sudden!!
Har haft mamma på besök, var längesen så hade massor att prata om. Riktigt trevligt! Hunnit med att handla mat och fixa ordning massor här hemma, jag och patrik bakade egen pizza till middag vart riktigt gott. Och nu ska vi snart gå och sova!! Senaste dagarna har jag vart riktigt trött när jag vaknat, så får ta tag i det här nu!



Morgondagen blir lång, en lång dag på jobbet eftersom jag jobbar ända tills 18.10 sen ska jag hinna hem och äta lite innan jag åker och tränar. Men snart e det helg så jag kan inte klaga!


HAPPY BIRTHDAY


GRATTIS PÅ 19ÅRSDAGEN ROBBAN :D


20/4

Håller på nere i tvättstugan nu och gud vad tråkigt det är!! haha
Jag ska snart gå ner en sista gång innan jag ska bege mig hem till jessica för lite födelsedags kalas! Så blir förhoppningsvis en trevlig kväll!

Jobbet gick sådär, en tuff vecka nu. Jag är sugen på att träna, kanske springa? Men inte idag, det får bli imorgon! Ska träffa mamma imorgon också! Var ett tag sen sist nu.
Nu ska jag göra mig klar så jag kan åka när jag är klar där nere!

20ÅR ♥



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JESSICA, HOPPAS DU FÅR EN GRYM DAG MIN ÄLSKADE VÄN!
SNART ÄR DET 20 ÅRS VÄNSKAP! ♥


Måndag

Gårdagen var hektiskt! Efter jobbet skyndade jag mig hem, och precis när jag skulle gå in i huset hör jag någon ropa mitt namn. Då var det Robin som skulle upp och skriva papper på en lägenhet! Så snart får vi nya grannar (:
Därefter så åkte jag och älskling in till globen, matchen var sjukt jobbig! Var så jävla spänd efter.. Nu har jag försovit mig så måste skynda till jobbet! CIAO

-

Idag skulle bli din 21 års dag, tyvärr blir det aldrig så!

Hoppas du har det bra Oscar ♥ tänker på dig


Du är det finaste jag vet


16-18/4 i västerås

Nu är jag hemma! Har haft en riktigt mysig helg, i fredags när vi kom fram så begav vi oss in till västerås för att köpa godis och spelade kort och grejer i lokalen! Och lördag var fullt upp, började med brunch sen var det fotbolls brännboll innan vi gjorde oss klara inför matchen. Matchen gick bra, men vi kunde ju spelat bättre! Första var riktigt bra iaf. När vi var klara där begav vi oss till Jensens för en 3 rätters middag och när vi åkte därifrån höll jag på att spricka :D Tillbaka i klubbhuset så vart det wii för allihop och sen satt vi bara och pratade hela kvällen! Och eftersom vi inte hade match idag så började vi göra oss klara ganska tidigt för att bege oss hem! Men en tipspromenad som Pia fixat stod på schemat!

Nu vill jag bara sova och vakna som en ny människa imorgon!

TILLBERGA

Sitter i västerås nu!! Vi har spelat match, vart vínst idag! Vi kör wii nu, lag tävling kan ju säga att det inte går allt för bra för mitt lag, alex aka biffen har precis visat hur man kör flipper :D hahah
Jag är sjuk trött men nu ska vi ha en mys kväll här så får vi se vad den har att bjuda på! <3

16-18/4

Nu drar jag till västerås och är tillbaka på söndag, ska spela match och bara mysa med alla mina favoriter, hoppas att det inte blir regn!! Ses på söndag!!


Ons-Tor

Jag har haft en grym vecka, blir så lycklig när det är fint väder! :)
I onsdags efter jobbet så åkte jag in till stan och mötte upp älskling, vi åt middag och gick på bio! Blev Green Zone vi såg och jag tyckte faktiskt att den var bra!! Igår var också en mysig dag! Åkte förbi gullmars påvägen hem och köpte blommor till farmor, sen åkte jag hem till pappa för att äta middag och tårta! Tyvärr kom inte farmor ner i och med att hon inte mådde så bra! Men det var trevligt ändå, och när vi var klara tog jag och julia med oss tårtan och blommor och gick ut med frodo och upp till farmor! Dem blev jätte glada att vi kom!

Efter det gick jag hem och böt om och begav mig på träning som gick riktigt bra :D Missade dock SM FINALEN!! :( Men fina djurgårn gick och vann, nu jävlar blir det SM GULD :D

Nu håller jag på att packa ihop lite saker, men fixar mer ikväll!! 19.00 så beger jag mig mot västerås och kommer hem på söndag!

75ÅR



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE FARMOR! <3


13/4

Har haft en kanon dag, igen! Är bara så lycklig nu när solen är framme!! Skuttar liksom fram. Har vart nere på möte med naprapaten vilket inte gav mig så mycket, men det var trevligt att träffa alla mina kära! Nu kollar jag desperate, Patrik har besök så jag vill inte vara ivägen ;)

Och grattis Rhan på 19års dagen (:

Ny vecka, nya tag

Har haft en bra dag! Gick kanon på jobbet och därefter begav jag mig till jessica för att färga håret! Blev jätte nöjd (: Sen åkte jag ner till mossen för att kolla läget på träningen och lyckades till och med flörta med mig jess! Vart jätte kallt och jag fick sällskap av angelica påvägen hem! Och när jag kom hem märkte jag att patrik var borta så jag ringde och kolla läget då hade rutan på bilen pajat så han gick från farsta, vart jag ju tvungen att gå och möta honom! Men det vart en mysig promenad med min underbara


SÖNDAG

Nu är jag sjukt hungrig!! Väntar på patrik så vi kan åka och handla mat.. Har haft en riktigt skön dag! Tvättstugan, mamma var här en sväng och sen har jag vart hemma hos emelie! Dem hade fått det riktigt fint! Ikväll kommer jessica över så ska vi väl kolla lite film eller så..

Igår var det jätte trevligt, vi åt på stekpannan där det var jätte bra mat och så var det riktigt mysigt där inne! Hoppas att farmor vart nöjd, när vi ätit klart all mat så begav vi oss hem till farmor och farfar för en "ostbricka" och en mysig avslutning! Birgitta höll ett fint tal och runt 23 begav vi oss hem. Så vart inte jätte sent (:


10/4

Hade en grym kväll igår. Började när jag var påväg till bussen och kände att det droppade på benet! En cider ur väskan hade läkt så var helt blött!! Fick tömma hela väskan på vätska innan jag gick på bussen! Men vi begav oss iaf hem till fanny. Jag, Julia, Ida och Josse så kom Nathie, Ludde och Charlie lite senare! Och runt halv tio tiden tror jag det blev gick vi till lokalen!
Var en kul blandning med folk, till en början iaf!
Det slutade med att det kom en massor av andra folk och det blev kaos, bla golfklubbor inblandat!! Polisen kom och då kände jag ida och julia att det var dags att gå hem, men vi hjälpte kevin att städa först!
Kom hem vid halv fyra och har sovit 4 timmar inatt!

Imorse tog jag mig till brandsprutan för en "träningsdag" men eftersom jag fortfarande är sjuk så var jag inte med.. men det var mysigt! Nu har Ida precis gått hem och jag ska vila lite innan vi ska åka in till stekpannan med farmor och co! Så det blir en mysig kväll!

HELG

Har precis kommit hem från jobbet, och ska ta och ställa mig för att fixa lite mat.. Lax och potatis blir det idag ;)

Sen ska jag förhoppningsvis hinna med en powernap innan jag behöver göra mig klar inför kvällen.. Ikväll så har Kevin styrt tyngaste fekken, haha. Så det är lokal fest i skogås på schemat.. Ska gå ner till ida för att röra oss mot Julia vid halv åtta.. Sen ska vi till Fanny och föra lite innan vi beger oss mot lokalen! Tror att det kommer bli en nice kväll! Känns som innan man var 18, har inte vart så mycket lokaler sen dess, men jag gillart!!


SM FINAL!!!

Fick ett samtal på jobbet av patrik som hade fixat biljetter till matchen åt oss.. Jag som skulle ner på träningen och ta närvaro och få lite info.. Men jag är fortfarande jätte förskyld så va ifs bra att jag inte stod där nere nu och frös!!
Så det blev hockey ikväll igen, klacken idag och jag som knappt har någon röst!! haha, men final blir det!! Och nu är det fan dags för guld igen, 2001 sist!

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa ner i sängen, vill sova länge inför helgen nu. Det behöver jag!

STRESSAT

Stopp mellan älvsjö och centralen, jaha.. då blir det tunnelbanan ist..

Nu är det ganska länge sen - men snart så är det dags igen!!

Idag har vart en bra dag! Jobbet var väl bara ok, det ordnade upp sig på slutet kan man ju säga!

När jag var klar där åkte jag till gullmars och mötte Patrik så begav vi oss och fixade mat på donken, ingen favorit men snabbt och smidigt!
Sen begav vi oss av mot globen! Eftersom pappa inte kan gå så tog vi hans biljetter, riktigt bra platser! Och jag var så nervös.. Satt och spände mig hela sista perioden, och så blev det ju en till!! Men det blev vinst och det var verkligen helt rätt! Skulle kännas orättvist om linköping fick vinna!
Behöver vi vinst imorgon också, så blir det final sen :D


Du vet att vi tänker på dig.. ♥

Idag skulle bli din 73e födelsedag! Och vi skulle vara hemma hos dig och ätit tårta, så kanske det blir ändå.. Men isf saknar vi huvudpersonen!
Vi älskar dig morfar! ♥


6/4

Solen är tillbaka!! Jag är fortfarande inte bra, men nu är det bara ta sig till jobbet och komma in i det igen!!
Har vart hemma en hel veckan nu och det har vart riktigt skönt!

Får se vad jag hittar på efter jobbet, kanske blir direkt hem till sängen igen för att vila ut mig ännu mer!
Ska ta en shot host medicin innan jag beger mig! :D

inte än

Mår inge bra :( Vill inte att det ska vara dags att jobba imorgon, mår inte 100% än.. Nu tänker jag kolla på film och sen sova!! :( :( :( :(

4/4

Har haft en jätte skön helg! Och det bästa är att veta att man inte ska jobba imorgon! Det är riktigt skönt..
Åkte ju till landet i fredags för att ta det lite lugnt och komma bort ett tag, det vart riktigt bra. Och stort plus till det fina vädret!! Var 18grader i solen!! och 9 i skuggan, så jag klagade inte!

Igår tjatade älskling och marcus om att få åka till lager 157, och jag är ju inte omöjlig! Så vi tog en liten resa iväg till hälleforsnäs för att tömma kontona! Tror att vi alla blev lika chockade av att det vart så långa kvitton!

Nu är vi hemma igen iaf, har vart nere hos pappa och ätit middag och firat att han fått komma hem :D

PÅSK

När Patrik kom hem igår så ville han fira ;p så det var bara att ställa upp på att åka till nacka forum och köpa lite nya kläder! Sen begav vi oss till sköndal på middag hemma hos hans föräldrar.. Påskmat, inte min favorit men fick potatisgratäng också :)

Efter maten tog vi med oss maria och åkte hem, där emil plockade upp oss. Så vart det en kväll hemma hos emil som slutade med att vi gick hem från sköndal.. tog ca 40min ;)

Nu drar vi bort över helgen, så får se om jag är hemma söndag eller måndag :D GLAD PÅSK!!


GRATTIS!!!

IDAG FIRAR VI ATT PATRIK HAR FÅTT NYTT JOBB!!!
GRATTIS HJÄRTAT, DET VAR DU VÄRD :D


1/4

Känner mig bättre idag, men fortfarande inte 100!
Håller på att bestämma hur vi ska göra i helgen, vi hade ju bestämt att vi skulle åka till landet.. Men patriks pappa hade tydligen bara bokat biljetter till matchen på lördag åt honom och patrik, och han kan ju inte säga ifrån..
Så nu vill patrik att vi åker ner lördag kväll och stannar till måndag.. Men jag vill åka imorgon, kanske åker med mamma då.. men jag vill ju vara med patrik nu när vi är lediga!! :(

Idag vill jag iaf hinna med att åka förbi papi på sjukhuset! Hoppas att det blir operation idag!!


RSS 2.0