<3

And if you want me to be real deep
I hook you up with some poetry.
Roses are red and violets are blue,
They both look pretty good baby girl
but then so do you.
Said they both look pretty good baby girl
but then so do you.


Igår

Vart en riktigt bra kväll igår! :) hade jätte kul med tjocka släkten!! Tessan fyllde som sagt 40 och Lasse 50 så det blev 90års fest nere i bygdegården, vart lekar/tävlingar god mat och mycket dans! Jag kom dit vid sex och var hemma igen runt 5! Massor av folk jag aldrig hade träffat eller inte träffat på flera år, men det var bara roligt!

Eftersom man inte får vara i lokalen längre än till kl01, så förflyttade vi festen hem till Tessan, där blev det sing star! Tack för igår!! :)














 

 

Idag har det vart julbak här hemma, jag jess och em har bakat lussebullar, pepparkaka, risbräck och en annan sorts choklad grej :) riktigt mysigt!


90års partaj!

Igår vart det lugnt, patrik hade ett gäng killar här som satt och kollade på olika birka filmer och drack öl.. förstår inte det roliga i det, vart tvungen att titta lite när patrik kom springandes och hämtade mig ;p

Har hunnit med en sväng i farsta idag och köra lite med pappa!

Nu bär det av ner mot bygdegården för 90års fest :D


fri-day

Fan, skäms för att jag inte tagit tag i den där jävla teorin, och nu har jag fel skiva.. Så om någon har str skivan får ni gärna säga till, är i stort behov av den nu..

Men äntligen fredag så vi tar det positiva ist ;) Tar mer omhelgen sen.. Nu blir det jobb!!


-


24/11

Gud vad jag hatar allt som har med SL att göra.. Tog mig 1 timme och 5minuter att komma från fridhemsplan till farsta, brukar ta 35min max!! När det kommer lite snö blir dem helt värdelösa!! Att man inte kan förstå att det kommer snö varje år!

Jag och Emma var duktiga och började med afron idag, men avslutade på gymmet :) Så vart mest mag träning.. Patrik är hängig så ska försöka ta hand om honom lite nu ;p Och måste plugga lite teori eftersom jag fick bakläxa igår ;) hahah

Btw, idag är det 1 månad kvar till julafton!

23/11

Nu har jag och älskling vart ute en sväng i kylan! :) Riktigt skönt var det, vart en promenad och sen gick vi hem snabbt innan vi begav oss upp till farmor och farfar en sväng!!
Haft en jätte bra kväll, jag och charlotte stannade och handlade lite adventssaker efter jobbet.. eller det var väl jag som handlade.. ;p

Imorgon blir det afro med emma och malin efter jobbet.. :)

Nu är det desperate på tv, har missat det 2 veckor i rad så nu ska jag sitta framför tv ostörd ;) PUSSPUSS

-


hahah!! Så himla snygga! ♥


Söndag, igen..

Har vart en lugn skön söndag!! :)
Mamma plockade upp mig strax efter 12 och vi begav oss ut och körde, och hann med ett stopp i farsta c! När vi var klara där så följde jag med henne hem och vi höll på att plocka med massa saker ;) Hjälpte bla Bellan att rensa bland hennes kläder, och sen blev det våfflor där.. Jag hade tänkt överraska patrik med värsta middagen, men han hade ju redan ätit sa han kl 16.. Kul kille man har :p
Får hoppas på att han är på bra humör när han kommer hem iaf!! :)


20/11

Var mysigt igår, men det var inte så länge vi var kvar där.. Så efter det åkte jag, fanny och josse hem till familjen nord och kollade lite tv.. Sen ringde patrik och var på väg hem så då passade jag på att åka med honom hem :)
Idag har jag vart en sväng i farsta, typ 10 min ;) Sen har jag och julia fixat lite saker och nu ska jag snart börja göra mig klar för kvällen, blir middag hemma hos Ditte eftersom han fyllt år :) Trevligt! Ska nog inte gå ut efter däremot.. Men det blir kul ändå!! Patrik ska på kryssning ikväll, så blir ensam här inatt! :(
Ha en bra lördag fina du :)

avslutning

Ikväll blir det mys med laget!!
Känns inte som att jag är med så mycket i det där laget längre.. men det ska bli mys att umgås med alla en kväll!! :D Leka av sig lite ;)


SAKNA!!


done!

Nu är det gjort ;) kanon, var inte så farligt!!
Jag var nervös så jag skakade :p nu ska jag ta en kopp te och slappna av!! allt är klart ;p

18/11

Nu ska jag bege mig iväg och köra... i snön? :(
Idag är en speciell dag.. Mer om det senare! Börjar bli lite nervös...
Efter jobbet blir det middag med Celine och Charlotte :)

14år

Får ju inte glömma att min lilla kusin fyller år idag också!! Så liten är han ju inte längre ;p


Grattis på 14årsdagen!! :D


Det är ingen vanlig dag..

för det är pappas födelsedag!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!! :) ♥


tisdag

Har vart en lång men bra dag :) Jag har hunnit med mycket.. Nog om det, känns tråkigt att skriva nu, när det inte hänt något riktigt kul.. PUSS HEJ



saknar dig morfar!!


16/11

GOD MORGON SVERIGE :D
vill bara sova nu, fan vad jobbigt det är med hösten!!

15/11

Jag har inte haft ork att skriva i helgen! Men kan dra det kort!
Fredag vart lugn, middag på texas. Sen hem och kolla film med Axel, rebecca dök upp efter någon timme :)
Lördag vart det upp tidigt, för hälsomässan, så jag gick omkring där med Maria och Sebbe, var riktigt trevligt!!
När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen, och göra sig klar för att åka till kim som fyllde år! Så vart middag där, kände dock att det inte riktigt var någon med annat intresse än bilar där.. hm, men fick en vän som höll mig sällskap när patrik höll på att springa omkring! hahah.

Vart väldigt mycket, för mycket av det goda! Så gårdagen spenderades hemma på soffan, så kom pappa och helene upp på farsdags fika på kvällen :) mysigt!!

Hoppas på att kunna slappna av i veckan, börjar bli lite nervös nu! PUSS

en bra torsdag!

Den här dagen slutar också i soffan tillsammans med min prins! :)
Jag har precis kommit upp från ett varmt bad och älskling har fixat en kopp te och en skål med glass till mig!! Har vart och tränat med jess idag, gick väl sådär.. Vi var ju inte riktigt bäst! ;p

Jag borde plugga lite teori ist för att kolla på patriks usla tv program ;p haha, eller så sätter jag mig med min bok ett tag :)



Jag älskar dig!


10/11

Min lektion igår gick kanon!! Är riktigt stolt över mig själv! Skulle behöva köra lite idag nu så jag kan öva på det han sa :)
Sen igår kväll vart det hem till henke för att boka resa! Så över nyår är vi i berlin!! Fick dock inte med mig patrik :( Men det kommer bli grymt ändå!!

Nu ska jag bege mig till jobbet och ikväll är det tvättstugan!! WOHO ;p haha.
Jag är så himla trött, orkar inte med när det är så mörkt :(

Gubben i lådan

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks!
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om


oj, det vart långt!

Nu har jag vart dålig igen!!
Haft en riktigt skön helg!! Verkligen bara kopplat av! I fredags efter jobbet så hoppade lillebror på min tunnelbana i gullmars, så begav vi oss till farsta för att köpa present!! Hade två val, en bok eller kläder från gina. Det var vad som stod på önskelistan! Spela ingen roll vad för kläder, det viktiga var att dem skulle vara köpta på gina! Hahah, vart en tröja och en mössa och hon blev nöjd!
Så spenderades kvällen med pappa och co + fina farmor och farfar! :) vart middag och wii spelande! viktigt att påminnas om att helene skulle ta ut tårtan, och tappar den upp och ner med alla 12 ljus i kökssoffan!! HAHAH, så vart tyvärr brännmärken och allt, men vi fick oss ett gott skratt! :)

Sen igår var det fult upp, tog sovmorgon ända till halv elva haha, länge för att vara mig! Sen så åkte jag och patrik och handlade massor med mat, och jag åkte hem och fixade en kladdkaka! Efter det mötte jag upp mamma, mormor och alla andra nere vid kyrkogården, så tändes det massa ljus hos morfar och fredrik! Riktigt mysigt att gå omkring där när det blivit mörkt!!

Sen skyndade jag mig hem för att laga mat, mamma mats bellan marcus janne irene maria och niklas var här! Så bjöd på "enchilladas" var riktigt trevligt och när alla hade gått så somnade jag på soffan!

Idag har jag vart och tränat med emma, är redan helt slut efter allt! Och imorgon kör vi igen!!
Vi har fått upp hyllorna som jag köpte för 3 veckor sen nu också :) vart kanon!!
Nej nu vart det väldigt långt, har jag skrivit av mig lite iaf ;D







12år

Usch vad jag är trött!! Vill bara krypa ner under täcket igen!!
Men nu ska jag ta och fixa iordning det  sista så jag kan bege mig till jobbet!!

Efter jobbet så blir det middag med pappa och co eftersom lillis fyller 12 idag :) hoppas på en lugn helg!!


Grattis :)


-

Har vart en jobbig dag idag! Började med att jag begav mig till rehab i liljeholmen, där jag fick en hel del bra info, och tror att det var väldigt bra stöd att vi var med och får lättare att förstå allting. Eftersom att vi kommer vara med och drabbas en hel del!!
Efter det var det bara att bege sig mot jobbet, för en ganska seg dag! Men är tacksam för det efter gårdagen :)

När jag slutat så vart det raka vägen till skogskyrkogården, patrik plockade upp mig utanför så åkte vi in till Oscars grav! Var mycket folk samlat där och tror det är extra skönt för din familj att känna ett stort stöd från alla dina nära!! :)  Efter det så var alla välkomna till Raili på middag, var trevligt! Och vilken fin lägenhet!!

När vi skulle åka därifrån var inte grabbarna mätta, så det blev texas burger efter det. innan vi begav oss hemåt!!
Nu vill jag bara ta ett varmt bad och gå och lägga mig!! HEJ DÅ


4/11

God morgon :)
Vart ut och köra lääänge igår, inte hunnit med det på nästan 2veckor! Men nu är jag igång ;p
Nu ska mamma snart plocka upp mig, så ska jag till liljeholmen och prata med lite folk!

Efter jobbet så bär det av till skogskyrkogården! Vi ska förbi Oscars grav, idag är det på dagen ett år sen han försvann!! Helt sjukt vad fort det gått.. Och du är riktigt saknad oscar, det skulle inte få hända!!!! hoppas att du befinner dig på en riktigt fin plats nu!! ♥


Lets go all the way tonight, no regrets. Just love!


You make me feel like i'm living a teenage dream.
The way you turn me on, I cant sleep.
Lets run away and dont ever look back.

My heart stops when you look at me,

Just one touch, now baby i belive.
This is real!
So take a chance, and dont ever look back!


2/11

Haft en perfekt tisdagskväll! En sån som får vardagen att bli mycket roligare!!
Sandra kom och mötte upp mig utanför jobbet efter jag slutat, så begav vi oss till gamla stan för middag på vapiano! Hade massor och prata om och jag tyckte det vart en jätte mysig kväll. Riktigt kul att träffas eftersom det har dröjt så länge! :) Tack för ikväll fina Sandra!!! ♥

När jag kom hem blev det desperate och cougar town med en kopp te, så ska se till att lägga mig snart så jag orkar upp imorgon!!


jag och sandra på champange frukosten! :)


träääääna

time for ki-box, tagga!!!! :D

första november

Vår lördag kväll blev grym!! Hade riktigt kul, alla var på toppen humör och det var ingenting som spårade!! :D
Jag och Ida åkte och städade igår innan 9, sen åkte vi direkt till jobbet! Jag var där ca 30min för tidigt. Och iom att jag lurade med mig ida så vart hon en timme tidig ;)
Men gick kanon på jobbet, hade en testare och sen var det ganska lugnt!

När jag kom hem fixade jag och älskling mat! Efter det så blev det filmmys med en kopp stor te!
Nu blir det jobb, och efter det så är det hem och träna för min del :)

RSS 2.0