Fredag 29/1

Igår var en jobbig dag! Men morfar hoppas att du såg att du hade världens finaste begravning! Var riktigt tufft, kan inte förstå att du inte är med oss längre. Var jobbigt när vi kom hem till er och du inte var där. Vi åt middag allihop men du fattades!

Begravningen var jätte fin, stod 4 stycken hockeykillar bakom din kista under hela begravningen. Du är vekligen saknad av alla dina nära! Var jätte mycket folk. Var jobbigt att veta att det var du som låg där, att veta att vi aldrig mer kommer få se dig. Fast jag hoppas att vi en dag kommer ses igen!!
Känns jobbigt att veta att det nästa helg är ett år sen bara du jag mormor och patrik var på landet! Vi hade en jätte mysig helg och jag spöade er alla i rummy! Minnerna är många och det är tur att man har dem kvar!

Jag älskar dig världens bästa morfar! ♥

Taget från trångsunds ifs hemsida!!

En hockeyprofil har gått ur tiden

2010-01-10 23:52

Sten Grandelius avled den 28 december efter en tids sjukdom. Han var en stark hockeyprofil och spelade bland annat i A-laget och i Veteranerna för Trångsunds IF.

Sten var en av de äldsta som spelat i veteranlaget och med sina 37 år i föreningen en riktig TIF'are. Han var bland annat med på de två första turneringarna i Kanada, Vancouver 2000 och Ottawa 2004, då var Sten 67 år.

Sten var en mycket omtyck lagkamrat med stort hjärta för humor och snabba repliker.
Det är en stor saknad för oss veteraner.

Våra tankar går till familjen.

Trångsunds Veteraner


Tack Trånkans A-Lag!

2010-01-18 01:30

Familjen Grandelius och Veteranerna tackar Trånkans A-Lag för att ni spelade i sorgband och därmed hedrade den bortgångne Sten Grandelius.

Att Trånkan har en fin sammanhållning och en bra stämning visades idag när A-laget spelade med sorgband i matchen mot Vallentuna.

Detta gjordes för att hedra Sten Grandelius som avled i mellandagarna.

Tack !

Familjen Grandelius genom Trånkans Veteraner


Long time, no se!

Har flyttat in i lägenheten nu!! Internet är beställt, håller på att fixa alla små saker!
Bilder kommer snart!

Nu sitter jag på jobbet, dagen går piss.. Hoppas på en bättring! Ska till ikea direkt efter, köpa en massa saker som saknas!

Veckan som gått

Just nu är jag väldigt dålig på det här! Men det kommer bli bättre ;D

Lägenheten är klar och nu kom jag precis hem efter att ha kört upp lite möbler och så! Så om jag inte skulle åka till Åland i helgen så skulle det bli inflyttning då! Men allting har sin tid ;p Och det är kanon för då kan älskling göra klart alla smågrejer tills jag kommer hem ;)

I söndags så spelade Trångsunds A-lag med sorg band, och innan matchen så hade dem pratat om morfar i högtalarna! Du var omtyckt av alla!! Saknar dig massor.
Samtidigt så var vi och firade Axel allihop, och där saknades du!

Nu ska jag iaf packa ihop mina väskor så jag är redo för att åka till Åland, kommer inte hinna det imorgon! <3


HAPPY BIRTHDAY



GRATTIS PÅ 19ÅRS DAGEN BABE, hoppas tårtan var god ;)


13/1

Satt och tänkte lägga upp lite mysiga vinter bilder.. men det sket sig eftersom jag inte hittar sladden..
Blir en gammal bild ist ;p





Btw, jag har läst ut bok nr 2 nu! 2 böcker på 1 vecka, väldigt olikt mig ;D

Var förbi på banken och skrev på alla sista grejer nu, så allt är helt klart nu!
Sprang på Elina där som skulle kolla sina foder, haha. Hon var nöjd när hon gick iaf.
Nu kollar jag american pie.. tror jag ska gå och lägga mig snart..

SOV GOTT


Onsdag

Igår efter jobbet åkte jag förbi älvsjö och klippte mig hos jess, när vi var klara där så begav vi oss upp mot lägenheten för att fixa klart lådorna! Det gick fint och vi lyckades få ut dem ;p

Idag jobbar jag bara till 16, sen ska jag bege mig mot banken för att bli riktigt fattig!! ;D haha, men det är de allt värt :) Längtar så efter att få flytta in..

-

Känner mig dålig på det här nu, men är aldrig hemma. Jag sover, åker till jobbet, till lägenheten, hem och sover ;p igår kom mamma förbi med pannkakor till mig när jag var uppe i lägenheten så jag skulle slippa vara hungrig!!
Nu ska jag snart bege mig mot jobbet..

Stolt

Idag har det gått riktigt bra i lägenheten och känns som vi kan börja flytta in nästa helg, kommer nog komma på mer saker men det är nära! (då får ni lite roligare saker att läsa om) Och jag ska lägga upp bilder på hela lägenheten!
Jag har monterat ALLA köksskåps stommarna idag ;) nu ska dem bara upp på väggen och sättas dit luckor! Några lister kvar sen är det klart!!

Vi får se vad denna lördag kväll har att bjuda på, ska hjälpa mamma att laga mat nu iaf!
Är riktigt sugen på att läsa klart min bok också, men har inte haft tid! :D

Tove Östman Styrke

Dök nyss upp en reklam med Erik och Calle från idol på tv. Så jag började prata med mamma lite om idol och vad besviken jag blev när Tove åkte ut! Hon var bäst (vet att du  hånler nu Carro!!) haha. Så jag var tvungen att lyssna på hennes klipp när hon sjöng I wish I was a punkrocker, och när hon och Erik kör duett! Får rysningar :D Tro mig Tove kommer tillbaka, vi kommer se mer av henne!

BOK

Jag började läsa en bok igår; Denise Rudberg, Jenny S. Jag har nästan läst halva, trotts att jag bara läst på jobbet och tåget, så efter helgen ska jag se till att börja på nästa! Känner mig så duktig när jag läser :D "En bra bok fastnar" som det brukar stå på insidan! Har faktiskt hört flera prata om den här boken innan, och den är värd att läsa ;) än så länge..


Röd dag

Har jobbat idag, tyvärr! Får ta och bli ändringar på det :p Gick jätte dåligt, men ibland måste det göra det också..
Har vart uppe i lägenheten en stund och lämnat nycklar till Emil så han kan åka upp imorgon när vi jobbar, sen åkte vi förbi en sväng hos mormor.
Hon hade fått jätte fina kort från släkt och vänner, men hon hade ont i magen för att hon inte visste vad vi ska skriva i dödsannonsen.. Känns hemskt att tänka på att hon ens ska behöva skriva en! :( Vi saknar dig mer och mer för varje dag morfar! Känns inte som jag förstått än..


Vår dag hjärtat

Grattis till oss som firar 1år och 11månader idag :D  i februari firar vi två år! Får se vad vi hittar på då, vi firade ju i göteborg förra året i samband med alla hjärtans dag! Nu blir det säkert i vår egen lya med massor av mys ;)



Vore skönt med en tripp till egypten ;p


Trötter

Köket är inhandlat och hämtat, orkar inte skriva mer.
GODNATT


GRATTIS KUSIN



HOPPAS ATT DU HAFT EN BRA DAG PARTYPINGLAN! ♥


KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK

Helgen har gått fort och jag har fått mycket gjort! I går åkte vi upp till lägenheten och började sätta upp sockel och dörrlister, tog ganska lång til eftersom man måste såga och allt sånt. Sen bestämde vi oss för att byta ut köket och skaffa ett helt nytt,(känns onödigt att vänta när hela lägenheten är typ ny) så vi åkte till ikea och kolla runt lite! Slutade med att vi fick med oss två sängbord hem! kommer aldrig ut därifrån tomhänt!
När vi var klara där så gick vi över till Pizza Hut och åt en mysig middag hade massor av ideer att prata om så åkte förbi hos pappa och skulle be om hjälp och så!
Sen åkte vi förbi hos axel och spenderade kvällen där, spelade Wii och jag kan stolt berätta att jag spöade grabbarna i golf. Två gånger till och med ;D

Idag gick vi upp tidigt för att ta oss till ikea (igen) och då satte vi oss direkt och började "designa" vårt eget kök, så nu är allt beställt och vi har blivit fattiga! Får vi leva på nudlar fram till sommarn! ;) haha
Thomas kom förbi och la in klinkers också, så nu är det bara köket kvar!

Tänkte ta en dusch nu och sen tvinga med mig älskling och kolla på film :D Ska sova tidigt, är ju back to work imorgon!

Nyvaken

Nu ska jag bege mig mot mitt blivande hem, ska mäta ut hur mycket sockel vi behöver och även såga isär golvet mellan sovrummet och hallen :) Vart så jävla bra när vi la in golvet igår! Nu har vi i princip bara klinkers kvar och måla i köket, sen kan vi flytta in :D

Skönt att det bara är lördag, vill inte tillbaka till jobbet när man kan ta det såhär lugnt och bara vila ut!

Nyår i bilder

Tack för en jätte trevlig kväll mina vänner!

























HAPPY NEW YEAR





DU ÄR BÄST ♥


2010

GOTT NYTT ÅR ALLA GLADA!

Hoppas att 2010 har många glada överraskningar att bjuda på, 2009 slutade ju ganska tungt för mig och mina nära..
Men nu blir det nya tag! Jag hade en jätte trevlig nyårsafton, var i sandsborg på middag med nära och kära och hade en jätte mysig kväll, hade till och med me älskling! Vart en väldigt lyckad kväll, lagade mat och de tillsammans och åt i en liten lokal precis vid huset! Sen efter 12slaget gick vi upp i lägenheten igen och fortsatte nyårsfirandet!

RSS 2.0