30/12

Har vart en sväng i lägenheten nu och gått en promenad med hunden och älskling! Dagen har vart både bra och dålig, möte på banken kl14.00 och då skulle allt bli klart och jag skulle gå därifrån en lägenhet rikare! Men allt går inte alltid som man tänkt sig, en stämpel från skatteverket saknades så vi måste tillbaka igen, men allt är påskrivet utom sista delen!

Därefter åkte jag och älskling upp och målade i garderoben, sen åkte vi direkt hem till mamma på middag och för att fira lilla julafton :) Så kvällen har vart riktigt mysig.

Ändrade planer på nyår, brandsprutan var tydligen bokad(?) så vi ska tydligen till blåsut, och patrik vill inte följa med längre.. känns inte alls kul, vill vara med både honom och tjejerna! Vill inte behöva välja.. :( Får se hur det blir!


Mekonomen direkt!

Sitter inne på kundmottagningen på MT Ambulans nu, Patrik håller på att byta lampa på någon bil därute! Helt otroligt, vi skulle precis åka hem och då dyker det upp en kille som Thomas hade lovat att Patrik skulle byta lampa på hans bil!! Seg kille, utan att säga något!

När vi är klara här så beger vi oss av mot nacka för att köpa en roller så vi kan måla garderoben och så ska jag bara kika på en klänning snabbt, måste ju ha något att ha på mig imorgon!! Kan ju inte bara hänga i lägenheten, måste ju leva lite också ;p
Hoppas på att komma härifrån ganska snart! CIAO

trött

Ligger och väntar på att älsk ska komma, han har vart och bowlat.. Skulle komma hem vid 23 så vi hann gå en promenad och grejer blev jag lovad. Men men.. En kväll med sex and the city var vad jag fick ;p det duger för mig! han kommer när han kommer, nu tänker jag iaf sova!!

DUSCHA



Nu ska jag gå och ta en varm dusch, har vart ett långt och jobbigt dygn, jobbade dock inte idag!
Tänkte väl sätta mig i soffan med en kopp te och kolla sex and the city, måste bara bestämma om de blir filmen eller någon av säsongerna.. Ha en mysig kväll!


Vila i Frid ♥ 1937.04.07 - 2009.12.28

Vila i frid morfar, jag vill tacka för att du alltid har vart världens bästa morfar! Du har alltid ställt upp på oss alla, oavsett vad det gäller! Skönt att 7veckor av lidande är slut nu för din del, men vi kommer sakna dig något otroligt härnere!
Jag kommer att minnas dig med ett leende på läpparna, allt kul vi gjort tillsammans, all glädje du spridit!
Hoppas verkligen att du mår bra och har det kanon där du befinner dig nu!
Jag älskar dig morfar ♥

Vi ses i nangijala!!


söndag

Vart ute på en långpromenad med hunden nu :) riktigt mysigt faktiskt! Var uppe en sväng och kollade hur det gick i lägenheten och det ser väldigt bra ut måste jag säga :D Vill bara att allt ska vara klart så att vi kan flytta in.. Men mitten av januari så är vi förhoppningsvis inne!

Sitter och har ångest över att det är måndag imorgon, och jag måste gå upp tidigt eftersom det blir jobb för min del. Jobbar tisdag också sen ska jag ha långhelg!

Nu bär det av till ikea för att kolla rean ;)

06.00

Imorse gick jag upp tidigt! Åkte mot sikla runt 20 över sex, för att komma i tid till att elgiganten öppnade kl 07.00, men kö fick vi stå i! Fast vi kom in och fick det vi skulle! En 42' TV, när vi kom in tog vi en direkt även fast vi inte bestämt oss för att ta den.. Och 07.15 var dem slut! Så vi fick en och det var tur att vi var där tidigt..
Har vart och letat efter en TV-bänk, men hittar ingen fin som passar i vårt vardagsrum.. Får se hur det blir med den saker.. Fick iaf med mig fyra badhandukar hem!

FOTBOLL

Filmen var kass! haha, den hade typ ingen handling.. Men nu är den sedd iaf ;)
Kvällen blir lugn, ska snart äta middag. Sen ska jag mysa i soffan hela kvällen och dricka lite glögg :)
Är så jävla skönt att vara ledig! Längtar verkligen inte till måndag morgon just nu..
Men är faktiskt grymt sugen på att spela fotboll, känns som evigheter sen..



Juldagen

Det blev en mysig dag igår, avslutade kvällen med en promenad så gick förbi och hälsade på jess ett tag :)
Fick en hel del fina klappar, mest till lägenheten! Men det är ju vad jag behöver just nu.. Tomten kom dock aldrig förbi, vilket blev en besvikelse ;p

Idag ska vi gå på bio med familjen, göta kanal 3. Men först ska jag ta mig upp till lägenheten och kolla hur det går för grabbarna! Dem har börjat med fond väggen i vardagsrummet nu! :D
Längtar verkligen efter att få flytta in!!

Ha en bra dag!!


Julafton!

God jul alla glada! Hoppas att ni får en mysig julafton med många fina klappar!
Nu ska jag bege mig mot Patrik på jullunch, sen spenderas kvällen hos pappa med familjen!
Hoppas på ett besök av tomten!!

JULPUSS <3

Dan före dopparedagen!

Imorgon är det julafton!! Vilket innebär att jag är lite stressad, det är dags att slå in alla julklappar. Men först måste jag åka en snabbis till farsta! Kommer vara sjukt mycket folk där, men jag vet vad jag ska ha så ska fixa det först..
Sen måste jag fixa en fin blomma också, men det ordnar sig nog!!

Tänkte att min lediga dag skulle vara lugn och skön, men det blir en annan dag får jag hoppas!

Morgondagen är inte planerad än, men lutar åt att äta lunch hemma hos älskling och sen åka hem till pappa för julklappar och middag eller något ;p
Vill jätte gärna vara med pappa hela dagen, men orkar faktiskt inte det...

Nej nu måste jag skynda mig innan alla människor befinner sig i farsta!

Tisdag (fredag)

Nu går jag till jobbet, sista dagen den här veckan! Sen är jag ledig och fan vad skönt det ska bli.. Känner mig dock fortfarande stressad över när jag ska köpa klart julklapparna! Men jag hinner nog!

Lägenheten går framåt, idag blir det förmodligen tapetsering i vardagsrummet! Igår målades några tak och element och så :) Längtar verkligen efter att det ska vara klart, så vi bara kan flytta upp alla våra saker!!

Min helg

Den här helgen har vart riktigt skön!! Igår var det lugnt och den här dagen har vart jätte skön! Fixade iordning i vårt badrum idag, så det är jätte fräscht! Vi blev jätte nöjda båda två.

Imorgon ska jag upp igen efter jobbet, så får vi se vad vi fixar då. Emil ska förmodligen komma och måla klart taket!


Jag älskar dig


mysig dag!

Var hos morfar med mamma länge idag, han sov mest! Och nu är det bestämt att han inte ska komma hem i jul.. Känns tråkigt.
Vart inga julklappar idag, vi orkade inte det efter att ha vart där. Så vi åkte och köpte mat ist, och nu har jag och Bellan gjort julgodis! :D

Ska bara ta det lugnt hela kvällen, så jävla skönt att vara ledig!!

LÖRDAG!

Nu börjar jag känna mig lite mer positiv inför julen, känns skönt att vara hos mamma. Lugnt och skönt! Idag ska jag och mamma förmodligen åka en sväng och köpa lite julklappar, sen ska vi hem och baka julgodis!
Fast först ska vi till huddinge och hälsa på hos morfar!

Jag skulle egentligen ha vart i lägenheten nu och fixat lite.. Men eftersom att jag inte mådde bra igår (gick och la mig 22 och somnade direkt!) så tyckte patrik att jag skulle vila.. haha, han visste att jag inte skulle kunna göra så mycket där idag ändå. Imorgon ska jag upp och städa hela badrummet!! Så kan vi fixa klart det, var på ikea igår och köpte skåp och sånt!! :D Nu är det nära!

Ska försöka hinna åka pulka nu också, innan snön försvinner!


Morfar

Har inte vart förbi hos dig på hela veckan, har haft mycket att göra. Men vill även respektera att du inte gillar att vi "glor" på dig. Har faktiskt lite dåligt samvete men efersom mamma har sagt att dina värden håller på att bli mycket bättre, så hoppas jag fortfarande på att du ska få komma hem över jul! Vet att dem har pratat med dig om det också! Vet att jag inte är ensam om att önska att det blir så.
Kommer förhoppningsvis och hälsar på dig i helgen, jag älskar dig morfar! 

Santa that's my only wish this year!


SPRUTA!!

Jag är livrädd för att ta sprutor! En anledning till att jag inte tagit sprutan än.. men nu är det gjort! Jag var så jävla nervös innan, svettades nästan och kände hur jag verkligen inte kunde koncentrera mig! Och när det var min tur så sa dem åt mig att jag inte fick vara ensam de närmsta 20minuterna, ifall att jag skulle få problem med andningen. Och jag var tvungen att komma tillbaka när de gått 40min så att dem skulle se att allt var bra. Pga mina allergier. Och när jag kom upp igen var det första dem sa "du står på benen, vad bra" Sen fick jag gå igen.

Åkte en sväng förbi globen och köpte en liten grej till farfar, känner mig väldigt stressad nu. Inför julen (spec julafton eftersom jag inte vet hur jag ska göra), lägenheten, jobbet och allt annat..
Vi vill ju bli klara så snart som möjligt så vi kan flytta in efter nyår eller något.. Men känns inte som att jag kan göra så mycket.. Är ju liksom inge vidare bra på att tapetsera och sånt. Men måla garderoben ska jag nog klara ;p

Känner mig ganska depp idag, vet inte riktigt varför men allt känns jobbigare än vad det är!


Min fina utsikt från jobbet


<3


Vi är lördagens änglar som virvlar i stan,
vi är dem som du hatar en söndag på dan,
vi är dem som kan skratta åt allt som är svart,
vi är dem som har hjärtan av ädel titan,
vi är änglar med blickarna högt i det blå,
vi är dem som förlorar men jublar ändå,
vi är dem som kan skratta åt allt med varann,
vi är dem som kan gråta när ingen ser på!





Tisdag

Konserten igår var grym!! Lasse äger, jag är helt såld!!

Dagen gick kanon, jobbet gick bra och jag tog en sväng inne i stan och kollade lite julklappar :D Så nu har jag köpt en grej till mamma. Känns skönt! Köpte även med mig lite små saker och påslakanset som matchar vår nya sovrums tapet ;p

Efter det åkte jag direkt till fotbollen för ett spelar möte, och det kändes inte så viktigt.. ganska onödigt faktiskt ;p men men..

Känns skönt att vintern är här nu iallafall, så kanske det kan bli lite kul att fira jul iår!! :D


Världens bästa mamma


WINNERBÄCK!!

Ikväll kl20.00 på hovet, jag är där!!

HA HA HA DEN ÄRAN



GRATTIS PÅ 20-ÅRS DAGEN SNYGGO, IKVÄLL KÖR VI :D
<3


Nu kör vi!!


<3


MAMMAS POJKAR!

Dagen har gått fort, lyckades få gå 10min före från jobbet, så jag hann med tåget jag skulle! Vart en sväng förbi hos morfar innan jag åkte och träna! Det kändes både bättre och sämre idag.. Han hade ätit jätte mycket till frukost och skulle äta något mer när vi gick! Men det är sämre att veta att jag inte kommer komma dit imorgon, och att han såg jätte ledsen ut. Vill bara att det ska bli bra nu!!

Träningen var seg, har tappat motivationen helt, tyvärr..

Nu är det typ helg. Imorgon blir de julfest med jobbet. Så då åker jag direkt från jobbet dit, sen får vi se vart vi tar vägen efter.. vet inte vad jag ska ha på mig, eftersom de e direkt efter jobbet!!!
Ska förmodligen kolla Bellans luciatåg imorgon innan jobbet också, får se hur de blir med de :p

Nu ska jag kolla mammas pojkar!


10/12

Nu blir det jobb, ska packa med mig fotbollsväskan så jag kan åka direkt till huddinge sjukhus efter jobbet. Och förhoppningsvis också hinna till träningen. Men kommer inte kunna åka till sjukhuset igen förens lördag annars, så måste dit idag!! Får komma försent till träningen isf, och det är de helt klart värt!!


Santa that's my only wish this year!

MORFAR KOM HEM!!


ännu en jobbig dag.

Jag tog ledigt idag, kände att det behövdes..
Dagen har till största del spenderats på huddinge sjukhus.. Eller det har iallafall känts så! Tar så mycket på krafterna att vara där, men man vill inte missa att bara få krama om dig, eller att bara få se dig ligga där och sova! Vill inget hellre än att allt blir bra och du får komma hem och fira jul med oss!! Se ert fina nya kök, och bara omges av vår kärlek! Alla önskar det ♥

När vi skulle åka därifrån skjutsade jag och mamma axel till ishallen, och begav oss till H&M i huddinge c.. Som faktiskt fanns, var osäker på det.

Idag har vi även vart och bestämt oss för tapeter och vi har införskaffat en soffa!! :D känns skit bra, nu närmar det sig!!

Even if the sky is falling down!


7/11

Hemma igen, har vart en lång dag idag också! Åkte och mötte upp Patrik efter jobbet och åkte och kolla tapeter, finns så sjukt mycket fina och vi har inte riktigt bestämt vad vi ska ha för färger.

Sen åkte vi förbi och åt middag hemma hos honom, innan vi åkte till lägenheten och mötte andré som skulle hjälpa oss med toaletten. Så kvällen har spenderats där! Plockade ner massor av grejer från köket i kartonger och pappa kom förbi och rev ner tapeter från väggarna, sen kom mamma och mats förbi med kylskåpet!

Imorgon är det jobb, sen ska jag möta upp tjejerna i stan och fixa lite grejer :D


Ett förslag på fondtapet!


Helg

Nu var det länge sen, men gud vad mycket jag har gjort :D Känns skönt att äntligen kommit igång med lägenheten och allt!

I fredags vart det jätte lyckat! Hade jätte kul, och josse vart jätte överraskad! Micke var jätte snygg i sin blonda peruk! Vart inte så sent eftersom det var så nära hem! Var hemma halv två tror jag.
På lördag morgon åkte jag och patrik upp till lägenheten och började plocka lite, men hann inte så mycket eftersom vi skulle hem och julpyssla med min familj jessica, elenore + familjer. Jätte mysigt!

Idag har vi gjort sjukt mycket! Lägenheten är nästan tom, köket kvar. Sen är det bara att börja riva, imorgon ska vi kolla efter en fin tapet :D Har bestämt hur det ska bli i sovrummet och fått en hel del nya idéer! Det kommer bli jätte bra när allt är klart.

Nu ska jag snart gå och sova, är så sjukt trött. Och nästa vecka blir det lika mycket att göra!

Äntligen din tur



GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN SNYGGVE.

Hon fyller 18år och nu på krogen får gå! Hon har ett giltigt legg och ingen oro bör få.
Nu är det dags för krogen, det blir hirschen nu för dig!!!


Äntligen hemma

Har vart på Coop och handlat mat med tjejerna.. Det gick fint och vi fick med oss en riktigt fin grej.. Det får ni veta vad det var imorgon! Nu hade jag tänkt att kolla på mammas pojkar på datorn, kom hem tio i och då ville jag inte se slutet!

Sen ska jag packa iordning en väska så jag kan åka direkt från jobbet hem till julia imorgon! Så ska vi göra oss klara där innan vi beger oss mot bygdegården där josse ska ha sitt 18-års firande :)


Helt klart ny favorit

Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård
Jag måste ha träffat, din frekvens
Diskanten var svagare, diktionen mindre hård
Det var som att tonen, var en väns
Det är lätt att se hur sjuk man en gång var
När såren läker, och regnet känns
Gör din tolkning, häll mig full med svar
Rita figurer, och dra en gräns

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati
[Eller jo det gör jag visst]
Inga kan ta fel på varann som vi

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

GRATTIS

Tänkte gratulera min moster på födelsedagen, GRATTIS!

Bild kommer...


Onsdag

Äntligen hemma :D haha nej men, gick kanon idag på jobbet! Köpte en drömresan lott till mig själv :D haha nu ska jag allt vinna en resa!!
Skulle egentligen vart hos bullen nu, men kände att det skulle bli så sent och vet att nu klarar er utan mig ;)

Imorgon är det träning direkt efter jobbet, sen är det nästan helg. Och då är det massor av planer! Får se hur mycket uppdateringar det blir då.. Ska försöka mitt bästa!

Frost

När jag vaknade och kolla ut fick jag en glad överraskning! Nu kanske man kan få en liten julstämmning iaf!
Jag har ju sovmorgon idag, så skönt. Får jag tid för mig själv, ska städa undan lite har precis tagit en dusch. Har precis gjort en spellista med alla Lasses nyaste låtar, måste ju börja ladda. Konserten vi skulle på blev ju inställd, så måndag 14e är det!!
Ska snart gå en sväng med hunden i det fina vädret innan jag åker och jobbar :D

Vill att det ska se ut så här när jag går ut! Blir kanske vinterjacka till helgen..


Tisdag

Dagen gick kanon.. Dock ingen sol, efter jobbet åkte jag och mötte patrik i nacka så åkte vi och kollade tapeter på bygg-ole ;D Hittade en jätte fin den var svart, grå och lila.. Får se om det blir del i sovrummet!
Det är iaf nästan klart nu, alla papper är inskickade och vi ska bara vänta på att bli godkända! Så i helgen är det bara att åka upp och börja fixa.
Det är typiskt att det blir den här helgen, eftersom jag redan har så mycket planer.. Men det ska prioriteras!

Nu ska jag sova, så jag mår bra imorgon!!

Godmorgon

Att man aldrig lär sig av sina misstag! Samma huvudvärk idag, jag blir galen! Vet inte om det är influensan som fortfarande sitter i, eller om det är mina sömnvanor.. haha, måste iaf bli bättring!!
Nu ska jag börja röra mig mot jobbet snart, hoppas på en höjdardag! Vore kul om solen tittade fram en timmer eller två :)

CIAO

RSS 2.0