31/8

Idag är det risk ettan på schemat, ett steg närmare körkortet! Kommer nog bli lite stressigt efter jobbet, men det är skönt att få den gjord! Hoppas det inte tar 3 timmar, eftersom alla säger att den är så tråkig.. Ska gå dit tillsammans med Julia och Henke iaf, så har  ju kul sällskap med mig! :)

-

I LOVE MY LIFE!


Grattis ♥

Måste gratulera Sandra och Linus till förlovningen i helgen ♥


Lycka till!


Kräftis


Söndag

Vilken bra helg det har vart, nu igen!! :D
Idag sov jag halva dagen, sen var mina älskade farföräldrar här ett tag och åt tårta och muffins :D Sen när dem gått fick patrik för sig att vi skulle till ikea, och när han föreslår det säger man ju inte nej!! Vart en ny tavla till köket!! Behövdes verkligen, och lite små saker! :) Nu har jag vart ute och promenerat med Jess och Julia, och tänkte ta ett varmt bad! PUSS


den är finare i verkligheten! :)


I efterskott!

Grattis i efterskott robin :) hoppas du hade en bra dag!!



Vart en jätte mysig kväll med tjejerna älskar att bara njuta av att umgås! Vart fajitas, och sen till efterrätt tårta och cheesecake! Kollade en skräck film som var jätte bra, ända tills slutet! Emelie gick runt kvart i tre och då hade patrik precis kommit hem så jag slapp sova själv :)
Jag har vart och kört en sväng med pappa idag, och nu ska jag göra mig klar för att gå till mossen! Där blir jag upplockad av mamma och så åker vi till Robin på kalas. Efter det är det bara upp snabbt och göra mig klar för kräftis hos Ditte ;p så hoppas på att det blir en bra dag!! PUSS

Jobb idag :) känns skönt! Är inte ett dugg trött, men har fortfarande sjukt ont i halsen!! Orkar bara inte vara hemma mer ;p Ser fram emot helgen, ikväll blir det middag och mys med tjejerna och imorgon ska jag kolla match, sen är det kräftskiva hos Ditte :) Blir kräftskivor varje helg nu i 3 veckor!


26/8

Så himla tråkigt att vara hemma hela dagarna!! Förstår inte hur man orkar! Mamma fick iväg mig och äta lunch en stund idag, var skönt att komma ut lite. Få lite luft! Men sen var det bara att bege sig tillbaka hem mot soffan.. Ska jobba imorgon, känns skönt. Hade vart en annan sak att vara hemma och vara ledig! Men, nu har det gått tre dagar.
Ska ner och kolla läget på träningen idag också, är så sugen på att spela. Drömde om att jag var med och spelade.. haha, så gärna vill jag vara med! Kommer dock ta ett tag innan min fot är bra iom att jag får ont av min rehab också! Men nej nu ska jag byta om innan julia kommer hit :)

Simply the best


Nästa så man blir lite stolt..

Finalåkat klart!
Slut för i år...
Vi gratulerar Patrik Jansson, Trångsund till hans seger i Nordtrafik ET Pro Series 2010.

Patrik , som till vardags jobbar som bilmekaniker, kör sitt första år på strippen efter att ha startat sin karriär på gatan, som så många andra. Hans Volvo 242 från 1975 var redan V8-konverterad när han köpte den, men har nu själv uppdaterat den med en Appelgren-byggd 406 cu.in. Chevy SB. Lustgas finns att tillgå men Patrik har kört de sista tävlingarna utan, då det försvårar dial-in-sättningen. Patrik, endast 21 år gammal, har framtiden för sig , och vi hoppas att vi ser honom i klassen även nästa år för att försvara sitt mästerskap.



Första sidan på http://etracing.se/ nu, haha tro inte att jag hittade den själv! Blev tvungen att kolla :)

25/8


Grattis på födelsedagen kusin vitamin :)


onsdag

Jag har fått virus blåsor i halsen :S Lovar er att det är inte skönt!! Gårdagen spenderade jag framför desperate housewives säs5, så idag blir det kanske SATC istället :) inge jobb iaf! Riktigt tråkigt att bara vara hemma.. Men finns inte så mycket annat att göra!! PUSS


24/8

Jag mår bajs! Min hals är dödens.. Orkar inte, vill inte. Snart kommer mamma och kör mig till vårdcentralen!! Hoppas ni mår bättre!!!


23/8

Nu ska jag snart ta med mig pappa och kolla på jessicas match, tänkte köra dit.. Men han har inte bilen. Crap!
Så får sitta bredvid ;) Han hinner inte se hela så hoppas att vi hinner se henne spela en liten stund iaf! Sen blir det bara hem och mysa med älskling! orkar inte göra något mer idag.. CIAO

WÖWÖ

GRATTIS PÅ 12ÅRS DAGEN LILLEN :D


22/8

Underbara helg! Hatar att det redan är söndag kväll. I fredags kväll ställde jag in allt planerat och låg hemma och kollade desperate, orkade ingenting. Men Jessica, Henke och Dennis kom hit och gjorde mig sällskap vid ca23 så kollade vi på film. Fast alla sov! Sen spenderade jag lördagen med mamma, vi var ute och körde först innan vi tog en tripp till farsta, ville köpa något att ha på mig och hittade en jättefin "skinnkjol". Sen åkte vi hem hit och åt lite lunch och när mamma åkte hem vart det stressigt för mig som skulle hinna göra mig klar på 40min. Så vart det födelsedags firande hos Julia och utgång på det! Vart väldigt mycket av det goda och jag mådde sådär när jag gick upp kl 07 imorse! Janne hämtade mig vid 8 eftersom han försov sig och jag har spenderat hela dagen i Eskilstuna! Patrik vann hela sin "cup" eller vad det kallas för, så vart en bra avslutning. När vi var tillbaka i stockholm begav vi oss till pizza hut för middag :)


Äntligen fredag!

Nu vill jag ha en lååång helg, men så kommer det ju inte bli!
Efter jobbet idag tänker jag åka hem och käka lite innan jag beger mig på samling inför kvällens match, jag kommer inte spela. Men följer med och kollar ändå! Patrik åker till eskilstuna ikväll så jag blir ensam hela helgen nu också. Men nu måste jag springa till tåget!

19/8

Känner mig inte riktigt bra idag.. Mådde dåligt redan igår, men har väl ändå funkat sådär.. Tycker dock det känns dumt att gå ner och stå på mossen idag eftersom jag inte kan vara med och mår sådär. Så jag ska ut och köra med mami om ett litet tag, så får vi se vad jag hittar på efter. Vill åka hem och ta ett vaaaaarmt bad :) vore ganska mysigt!

Vackra du! ♥


GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN, NU FÅR DU VARA MED PÅ RIKTIGT!!!
HA VÄRLDENS BÄSTA DAG HJÄRATAT! ♥


16/8

Nu vill jag sova, orkar inte mer idag..


GRATTIS :)


Slappsöndag

Igår vart en riktigt slapp dag, var hur skönt som helst!! Jag förflyttade mig till soffan och kollade desperate hela dagen, jess var förbi en stund och åt lite kladdkaka innan hon skulle iväg på middag ;p När patrik kom hem gick vi en promenad och efter det återgick jag till soffan! Nu är det jobb och jag är verkligen inte taggad!!

MYSLÖRDAG

Gårdagen började med en promenad ner till pappa, där vart det lunch och sen övningskörning och en tripp till farsta! När jag kom hem fick jag besök av axel, det var kul. Var ett tag sen vi träffades! När han gick och skulle möta Rebecca så tog jag en dusch och gjorde mig iordning för att gå över till Julia för att äta kräftor :)

Sen gick vi ner till centrum och köpte godis och kladdkaka och gick hem till mig, vart balkongmys och skräckfilm. Riktigt skön lördag kväll med underbara bullen!


Freeedag

Nu ska jag ge mig av mot gamla stan med Julia, Jessica, Henke och Lisa för middag på Vapiano! Efter det tror jag bara det blir hemgång. Hoppas på att få träffa patrik innan han ska åka imorgon! Han blir borta lördag-söndag så då blir jag helt ensam hemma ;p första gången han är borta, brukar ju alltid vara jag som ska iväg! Men jag ska spendera morgondagen med julia och då jävlar bullen ;p hahahah
Ha en fin kväll!!


Den vackraste stunden i livet var den när du kom!


FUCK

Fan fan fan!!! Orkar inte, jävla piss fot! Vill inte mer, vill bara spela fotboll! Kan det vara för mycket begärt??
Idag vart det uppvärmningen som höll, sen gick det inte mer.. Och jag som precis hoppats att det var okej att spela igen.. Nej, fotboll får vänta!!


12/8

Haft en kanon vecka, och det är redan torsdag!!
Igår var det tvättstugan, men samtidigt vart det middag nere hos Tove&Robin och fotboll. Riktigt trevligt! Robin hade gjort inbakad kyckling med stektpotatis :)
Nu är jag redo för en dag på jobbet, och ser fram emot att träna ikväll. Hoppas foten håller ännu ett pass!!

fooooooootboll

Igår var det möte med fotbollen, var väl sådär.. Känns lite tråkigt att det ska behövas men men. Idag är det träning, jag ska gå ner. Vill vara med men vet inte vad foten vill, känns som att det är den som väljer hur det blir, haha.. Ska gå ner till mossen snart iaf. Hoppas

JOBBA

Slut på semestern nu är det dags att gå upp och jobba igen.. Spelar ifs inte så stor roll när det är sånt här väder!! :)

ALLA älskar Lasse!


Tredje gången jag var på dina konserter igår, du blir alltid bara bättre och bättre!
Ballast i slutet när regnet öste ner "Jag får liksom aldrig ordning på mitt liv" spelades och raketerna for i luften!
Man frös inte ens i ösregnet, gick inte att tänka på det när du spelade!!

Kom hem vid halv tolv, och då sov redan lillen. Var helt slut så gick och la mig själv också, nu håller vi på att baka en äppelkaka! Hon och patrik sov till klockan tolv så blev en lugn morgon! :D


LASSE

PISS VÄDER!!! Jag ska stå ute nu, kul regnet öser ner!! Tur att jag har mina stövlar :D Hoppas på en bra kväll iaf!! CIAO

seg

Gårdagen vart inte som jag hoppats, men var riktigt mysigt att träffa Em iom att det var ett tag sen!
Och efter det så åkte jag hem och mötte Patrik för att handla mat och sedan åka hem och äta, hade ju tänkt att vi skulle hinna äta lite räkor och sånt, men nej det vart jätte brottom för Bruzze skulle ju köra och vi var "tvugna" att vara hos Kim vid åtta, då var inte ens han där!! Kom hem vid kvart över fyra inatt, Bruzze vann ju iaf..

Tog sovmorgon idag, sen vart jag bjuden på lunch hos farmor och farfar! Och jag som skulle ha en mysig kväll med älskling och Bellan iom att jag är barnvakt, ska nu med pappaWinnerbäck! Men jag klagar inte! Så Patrik får ta hjälp av Marcus med Bellan. :D Men nu tänkte jag sova en stund! PUSS

6/8


2,5 år idag :) Du gör mig fortfarande lika lycklig hjärtat! Älskar dig oerhört ♥


last day

GODMORGON! Lite ångest, nu är det fredag.. Min sista semester dag alltså.. På måndag börjar det igen, då är det jobb hela veckorna! Ska snart möta emelie och ta en sväng till farsta! Var ett tag sen nu. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på! :) PUSS

5/8

Precis duschat, nu ska jag bara göra mig klar för att åka en sväng med papi. Och sedan bege mig till mossen och möta bullen. Vi ska kolla herrarnas match. Efter det vill jag sova, har himlans ont i huvudet och är jätte trött!! :)

Värmdö blir det


Torsdag

Igår fick jag för mig att jag skulle springa, så det var bara att dra på sig träningskläderna och gå ut i det grå vädret! Men vart inte så mycket springa, kanske vart 1km totalt. Helt sjukt vad ont det kan göra i foten! Så vart en långpromenad ist! Efter det så begav jag mig hem och duscha innan jag och Patrik gick ner till kyrkogården och tände ljus. Var förbi hos både morfar och fredrik!

Efter det så vart det plantagen för att hämta en "soffa", en kruka och lite blommor!
Och kvällen spenderades hemma hos henke, filmkväll och vi såg Taken. Var en riktigt bra film, lite obehaglig ibland bara ;p

Nu ska jag försöka få liv i patrik så vi kanske kan komma iväg och bada någonstans, är ju hyfsat fint väder ute!! :)

Lääääääängtar


3/8

Idag har jag hunnit med mycket :) Jag och älskling började dagen med att spela lite golf i ågesta, vilket jag är riktigt usel på!! Efter det så begav vi oss mot ikea för att köpa lite små saker, bla en lampa. Vi behöver fortfarande ett skoställ men hittar inget vi vill ha, så åkte till bla direkt möbler efter det. Där mitt i jorbro industri område kommer åsa gående(!) haha, både jag och patrik blev helt chockade. Hon irrade omkring och letade efter tåget!! Haha, du är allt söt lilla du! Nu har vi precis kommit hem, men ska snart åka och äta i sköndal iom att Maria kommit hem från magaluf idag! :D

Idag är det den 3/8 vilket innebär att det är exakt 2månader tills jag är 20 ;p

lördag

Lördagen vart riktigt lyckad!! Vid sex började vi röra oss mot fanny, där det skulle bjudas på mat och dryck! Var riktigt kul att träffa folk man inte umgås med så mycket längre, och vilken kul kväll det blev! Runt 23 tror jag det var, beställde fanny taxi och alla begav sig in mot ego. Vart riktigt bra kväll och den avslutades hemma hos Ida där alla nästan sov i varsin soffa ;p










RSS 2.0