I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night!!

Igår vart en lugn kväll, skulle åkt och bowlat.. Men så blev det inte.. Så vi gick upp till lägenheten och kollade lite, har ju inte skrivit på papprena än, så vi kan inte börja riva än!
Tänkte bara berätta för alla att idag är systemet STÄNGT :p haha

Ikväll är det först middag med tjejerna, sen blir det avslutnings fest med herrarna! Julia Jess och Ida (mina singeltjejer) ska komma hit innan så ska vi göra oss iordning och så innan!

Funderar på att gå förbi kyrkogården och tända ett ljus för Fredrik också, men om jag inte hinner så får jag ta det imorgon..

Fint



Bjuder på en bild av min vackra utsikt från jobbet!


morgon snabbis^

Har redan hunnit vart ute och gått en sväng! Riktigt skönt, nu håller lillebror på att fixa frukost. Kanon :)

Lonely

Nu är jag hemma igen :) har precis lagt mig i sängen, ensam tyvärr :p haha
Förstår inte att jag alltid lyckas sitta vid datorn halva nätterna då!!?
Det var mysigt inne i stan, dock stängde dem ju tolv. så vi hade inte så jätte mycket tid..
Tänkte väl försöka sova så snart som möjligt, kanske läsa lite i min bok först.. Men vill inte sova hela dagen imorgon, så får se hur det blir!!

GODNATT <3

Fika

Nu drar jag och jess till stan för en fika! HÖRS <3

MIN



Du gör mig till världens lyckligaste! Längtar efter att få bo med dig <3


Torsdags Lyx

Vi har haft en mattävling på jobbet under veckan och så gällde det en 3rätters lunch för 4 personer som vår personalchef tillagade. De 4 som haft det bästa poängsnittet undet veckan. Jag var en av de 4 som vann!!!
Så på menyn var det:
 
- Hummer, västerbotten ost, aioli och något bröd
Till det mousserande!
- Oxfilé med rösti och rödvinssås
Till det ett glas rött!
- Pannacotta av vitchocklad och vanilj med jordgubbar!

Riktigt gott! Ikväll är det träning som gäller så det är bara ladda om nu och göra sig redo. Känner mig inte jätte taggad idag faktiskt. Patrik körde jessica till träningen nu :p haha hon var helt säker på att den började 18.00, men där hade du fel!! ;p


Dags för bio

Dagen har vart riktigt skön! Känns som att jag borde köpa en lott eller något..
Först så var vi i Farsta, jag mamma och bellan, mamma följde med till banken. Sen sprang mamma iväg och gjorde annat och jag och bellan kollade runt lite, bellan fick ett diadem som hon var jätte stolt över.. Jag är inte förvånad att hon valde ett rosa!
Sen mötte vi mamma och mats och åt hos emelie :) 

På jobbet gick det jätte segt fram till sista passet! Hade en otursdag, men kvällen vart lyckad! Först vann jag en biobiljett (det roliga var att mamma sa att jag skulle bjuda henne på bio imorse, så det blir bio mamma!), sen lyckade jag få ihop alla mina poäng och därmed var även denna dag "godkänd" haha!

Nu tänkte jag gå och lägga mig :D

Onsdag

Nu ska jag göra mig klar för att röra mig mot farsta, därefter kommer det förmodligen att bara pka direkt till jobbet för mig.. Tråkigt att jobba kväll, men skönt med sovmorgon!
Så jag ska försöka uträtta en massa saker innan jobbet idag, så kan jag känna mig ganska stolt när jag går och lägger mig! :D



"goodiebagen" från igår ;p


Imorgon är idag igår...

Hockeyn var inge vidare, 2-3 till skellefteå.. Men en ganska bra insatts av dif tycker jag, dock en hel del misstag!
Träffade på Ida också vilket var trevligt! Hade tänkt röra mig mot sängen nu, eftersom jag ska upp tidigt imorgon trots att det är onsdag. Jag ska förbi banken, sen ska jag ta en sväng i Farsta med Bellan innan jobbet. Hon har ju faktiskt höstlov!

GODNATT


Till Malin

Har fått klagomål över att jag aldrig uppdaterar här under dagarn, så nu får du ett inlägg malin! haha
Har rast nu, 5min till.. Jag och Malin sitter vid varsin dator.. Jag fick en goodiebag påväg till tåget, från coop.. Med proviva, smothie, äpple, juice, knäckegrej, kommer inte ihåg om det var något mer..

Efter jobbet ska jag gå på hockey med Patrik, vi har fått pappas biljetter, så ska möta honom i globen direkt så ska vi ta något att äta innan!

CIAO

18ÅR



GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN LILLASYSTER <3


Älskade höst




    



Måndag

Jobbet idag gick fint! Hittills en riktigt bra start på veckan!
Nu har jag precis ätit middag och ska börja röra mig hem till pappa snart där det ska bli kalas, julia fyller ju nämnligen 18år idag!!

Sen ska jag hem och ha en mysig kväll, funderar på ett bad med tända ljus.. kanske en ansiktsmask till och med :D

LATER <3

Söndag

Dagen har spenderat med lillebror och älskling! Imorse bakade jag och patrik scones till frukost, innan vi begav oss till Bauhaus för att spana lite. Därefter blev det en tripp upp till "länna handelsplats" haha, vi kollade cervera, jysk, expert, elgiganten mm. hittade en hel del fina grejer.. Men inte än! Måste ju faktiskt bli helt klart med lägenheten först.

Sen åkte vi en sväng förbi hos Thomas, Malin och Bulten. När vi sedan kom hem så tog jag och älskling en promenad i länna.

Nu vill jag sova, en ny vecka börjar ju imorgon! Men kan vara glad att jag avslutade denna så bra :)

Dream it. Earn it. Live it!



    



städa

Jag håller på att städa, och har börjat slänga massor av saker! Lika bra att börja rensa redan nu :)
Hållt på hela kvällen, haha kul lördag! Nej men jag var riktigt seg idag och ville bara ta det lugnt.. Så jag och älskling har kollat på film samtidigt som jag gått igenom massor med lådor och liknande :D

Imorgon ska vi upp till lägenheten och prata med dem som äger den nu, se hur det blir med allt :)
Tänkte även ta en långpromenad i höst vädret, vill ta bilder det är så fint ute nu!

Glöm inte att ställa om klockan nu!
PUSS&SOVGOTT


LÖRDAG

Redan nu har det vart en riktigt lång dag! Försov mig imorse, så fick slänga på mig kläderna och åka nästan direkt när jag vaknat!
Sen var det bara att vänta 1timme när vi var framme på att det skulle bli min tur, jessica var jätte nervös.. Men det gick bra, tyvärr så drog hon ut färgen lite förlångt så vissa partier i mitt hår vart nästan gråa. Men Elenore blev skit snygg! Så stort plus för det :)

När jag och Elli var klara kom Christine och skulle vara nästa model, så jag, elli, anders, nettan, leffe & sanne gick och åt lunch! Sen fick jag skjuts till skogås c och tog mig sedan hem till Linda (patriks syster) Lucas fyllde 4 i veckan så där var det kalas!

Nu har jag precis kommit hem och funderar på att sova ett tag!!



DU ÄR BÄST <3


Äntligen fredag!

Idag har vart en riktigt skön dag.. Åkte förbi hos pappa direkt efter jobbet och hämtade alla mina grejer, så kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem och åt! Efter maten gjorde jag och Bellan en fruktsallad som vi hade till efterrätt..

Nu har jag precis kommit hem från Henke, åkte dit och kollade film. Vi såg hundtricket, haha så jävla skön film!
Imorgon kl 07.30 så hämtar jess och leffe mig, och det är dags för hennes gesällprov.. hoppas att det går fint!


:D

TRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNATRÄNA

jobb

Nu är det dags att ta sig till jobbet.. men kan inte bestämma vad jag ska ha på mig.. halva garderoben ligger just nu på sängen :p haha
ikväll kl 20:00 bär det av till friskis igen för mig och julia :D

HÖRS <3

haha

Filmen var inge bra.. så jag tar mig till duschen ist!!

Film

JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA!!

Var på banken idag kl 11.. det gick kanon, pratade om det mesta och fick en massa information! Vilket var behövligt..

Nu ska jag gå och kolla på "Jack" med pappa, får se om patrik dyker upp lite senare :)

HÖRS :D


Vi gjorde det!

Kom nästan precis hem från jobbet.. sitter och funderar på om jag ska gå ner och äta.. Eller om jag ska vänta ett tag.. ska ner och träna 20:00, tyvärr drar mamma efter ett tag så ska se om jag kan locka ner jess eller julle :D
Direkt efter så åker jag och pappa upp och kollar på lägenheten! Så jag får höra vad han tycker..

Imorgon kl 11.00 så befinner jag mig på banken för att gå igenom papper och konton.. Jag vat inte exakt vad som kommer bestämmas..
Men jag vet att VI FICK LÅNET :D så nu blir det förmodligen 2an.. 1an vi har kollat på, har sigit till 770 000 nu.. Så känns värt att köpa 2an och fixa iordning den som man själv vill!


Nej

Idag har vart en riktigt skön dag, åkte förbi H&M efter jobbet och köpte med mig lite saker.. Sen mötte jag Patrik i gullmars och åkte hem till honom och åt mat.. Vi har fått pris på lägenheten nu, han tyckte att 850 000 var rimligt.. Vi som hoppades på 800 000.. Får se hur det blir, känns som att patrik tycker att det är perfekt och har blivit jätte ivrig medan jag känner att isf tar vi bara första bästa.. För det är ju riktigt mycket att renovera också!
Jag ska ta med mig pappa upp och kolla igen på torsdag, så får jag se vad han tycker.. Han är ju trots allt ganska klok min far :p haha

Imorgon är det Friskis igen för min del! Har fått tillbaka min träningsglädje nu, och vill bara träna mer och mer :D vilket iförsig är positivt!

Nu är det sängen som kallar, så att jag får 8 timmars sömn :)

Sovdags

Har precis kollat på film med Patrik&Marcus, vi hyrde Role Models.. Den var faktiskt riktigt rolig och eftersom jag inte får äta godis så blev det morötter, paprika och gurka med dipp :D



Nu tänkte jag gå och lägga mig, för att orka upp imorgon :D Jobbar hela den här veckan (även fredag!)
GODNATT


Lägenheter..

Min garderob rensning gick kanon! Packade ner alla sommar klänningar, shorts, kjolar och även vissa linnen i lådor! La även ner alla sommar skor i kartongerna, och ställde iordning allt i garderoben.. Vart jätte fint och jag är jätte nöjd, passade faktiskt även på att sortera bort alla mina gamla bh:ar, det var många!!

 

 

Idag har vi vart och kollat på massor med lägenheter, 4stycken alla på tornslingan.. En var jätte fin, men tyvärr allt för dyr.. Och ettan vi har vart så intresserade av känns faktiskt inte alls lika intressant längre!
Vi tog en sväng förbi hos farmor och farfar emellan alla visningar, eftersom att dem bor där och det var hela tiden 20-40 minuter emellan :) Men dem tyckte bara att det var kul!

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, är hemma hos pappa vilket inte är jätte roligt.. Men men, han är glad att vi är här!!
Nu ska vi snart sätta oss och äta!


Vintergarderob..

Dagen har vart riktigt bra! Började ju som sagt med ett pass yoga, så har vart väldigt pigg hela dagen! Jag åkte hem och åt lunch med pappa, sen gjorde jag mig iordning och åkte en sväng till farsta med jessica :) inhandlade två tunikor och en stickad tröja! (ännu en lila carro, haha) Vi tog en fika innan vi åkte hem.. När jag stod i kön till bussen ringde patrik, och han var på jysk men sa åt mig att ta bussen till honom istället. Så jag åkte dit och åt middag, men nu skulle han iväg och hjälpa Kim.. Så nu tänkte jag ta tag i att rensa ut alla sommarkläder ur min garderob! Får inte plats med alla kläder trots mina stora garderober plus att det blir så färgglatt sen i vår när man tar fram det igen! :D

YOGA

Jag tyckte att passet var väldigt segt, det var jätte skönt, men tror faktiskt att jag föredrar power yoga och pilates.. Det var ett väldigt lugnt pass, så sådär jätte svettig blev man inte.. Men nu är det gjort.. får vi se när det blir träningsdags nästa gång.. Jag fryser as mycket nu så ska ta och hoppa in i bastun :D

Har inga som helst planer för idag.. så vi får se vad dagen har att bjuda på :)

Hoppas ni får en bra lördag! <3

Mannen i mitt liv


Myskväll

När jag kom till Patrik gick vi ner till centrum för att köpa mat, så gick vi hem och lagade den tillsammans och åt!
Nu har vi kollat på idol och ätit kladdkaka med bannan som jag bakade :D Tänkte se till att gå och lägga mig snart så jag orkar upp och ta bussen 09.13 imorgon!! Vi ska ju som sagt köra yoga imorgon jag, jess och julle.

SOV GOTT!


Budskap

Jag och Åsa har haft en jätte trevlig dag! Fick en present av henne också :) Vi åt lunch, sen så gick vi och kollade lite i farsta. Hittade massor av fina smycken från märket DIDDI. Jag älskar smycken med budskap och det har både dem och pearls for girls massor av! Vi fick med oss armband med budskapen; Happiness, och Be You!
Tyckte dem var riktigt fina och passade riktigt bra! :D



Nu ska jag bege mig hem till älskling för att bara ha en myskväll! Och imorgon kl 10.00 så ska vi träna igen, då är det yoga som gäller :D

Hörs sen!!


:)

Jag&Åsa


Hemma hos Ito, tror det här är från 2007..


Fredag hela veckan

Nu har jag vart ute och tagit en powerwalk, det är så jävla skönt när man är ledig att bvara gå direkt från sängen ut och gå. Nu har jag gjort iordning en riktigt god frukost som jag ska äta, medan jag läser lite ur min bok. Ska träffa Åsa snart också, eller vi 11.. Var jätte länge sen vi sågs! Vi ska ta en tripp förbi skogåsskolan och sen gå och äta lunch! :D

Nu ska jag avnjuta min goda frukost ;p

Friskis&Svettis

Jag, julle och jess tog oss ner för att träna. Trots att vår träning var inställd! Det var riktigt skönt, jobbigt pass för benen! :D Så imorgon kanske det blir träningsvärk ;p

Vi åkte och kollade på lägenheten på spelvägen idag! Den var ganska okej, näst högst upp. Behövs dock bytas golv och målas om överallt, så får se hur det blir med den.. Köket var inge vidare, jätte fula tapeter och typ en orange kyl, HAHA!
Så det måste bytas ut. Frågan är bara vad priset kommer ligga på och om det kommer att vara värt det..

 

Nu ska jag hoppa in i duschen innan patrik kommer hit! :)


lägenhet

Då var jag hemma igen, gick segt på jobbet.. men men, vi hade iallafall kul! Patrik hämtade upp oss, och så åkte vi och åt på vega baren :D

Har fått reda på att vi kanske kan få en lägenhet på spelvägen, det är en 2a vilket vore kalas! Och den har en balkong också! Vilket inte ettan på tornslingan har.. Men jag är jätte sugen på ettan ändå, den känns så mysig! Fast har ju dock inte sett tvåan än, men patrik tror att den är ganska gammal.. Men då får vi göra om och det kan bli kul!!

Nu tänkte jag gå och duscha så jag orkar upp imorgon!!

SOV GOTT <3

älskade onsdag

Jag älskar onsdagar! Enda dagen som jag har sovmorgon, och det tar jag verkligen vara på! Nu sitter jag här och dricker söderté, har ätit en god frukost med ägg och egen pressad apelsinjuice :) Har läst några kapitel ur min bok! Och nu är det dags att göra sig iordning för en dag på jobbet, får se om jag och jess hinner gå en runda innan vi ska till tåget..

Det blev ganska sent igår, vi kollade på Stockholm boogie och Jalla jalla, två riktigt roliga svenska filmer! Så jag henke och robban begav oss hem först efter tolv! Tur att jag inte skulle upp tidigt :D


Nu bär det av mot jobbet!


Djurgårds jävel

Som sagt så spelade vi ju match mot dif i måndags, så här såg det ut innan matchen!

Citat; Mikael Nord
HAHA


Ni är bra


HÖST

Nu har hösten verkligen kommit igång, det är riktigt kallt ute!
Och jag jobbar på.. igår åkte jag direkt efter jobbet och spelade match. victoria cup mot djurgården.. gick inge vidare. Sen bar det av hem till älskling där jag spenderade natten!
Idag skulle jag träna, så släpade på min väska till jobbet så ställde dem in träningen..Så jag tog en tripp förbi H&M och Lagerhaus, och köpte trosor, strumpbyxor och ljus!!
Nu har jag hunnit duscha och ska snart börja gå hem till jessica för att kolla film :)

Ha en mysig höst kväll <3

!

Jag har blivit riktigt dålig på det här! Igår kväll vart jätte trevligt, blev inte så jätte sent.. men vi startade väldigt tidigt! bilder kommer imorgon!

Idag har vi bara tagit det lugnt, har vart en riktigt toppen helg. Sov länge sen åkte jag med mamma och köpte en ny telefon! Och sen bar det av till min kusin som fyllde år :D
Nu har jag och älskling kollat på film och ska gå och lägga oss!

Sleep well <3

881011

<3


Grattis på 21års dagen kusin vitamin!


Lördag

Gårdagen blev kanon! Dock blev det ändrade planer under kvällen.. Vi åkte in tidigt för att föra på söderhoff. (Henkes ide) Det vart trevligt då var det bara jag, jess, robban och henke. Sen begav vi oss vidare till Pilot, där det var meningen att vi skulle spendera kvällen.. Men när vi stod i kön och såg hur en person blev insläppt som vi inte ville träffa så ringde jag Anna och ändrade planerna! Hon blev jätte besviken, men vi får ta pilot en annan gång :D
Så vi hörde av oss till Ekman&Emil och åkte till Ego istället! Och där lyIckades vi med det målet vi ville.. Vi fick en riktigt grym kväll! Dock vart det lite senare än tänkt eftersom att vi missade bussen precis. haha, riktig tabbe!

Imorse skulle jag och älskling åkt till värmdö, men han ville inte ha med mig ;p han tyckte att jag behövde sova! omtänksam som han är <3

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, blir att åka ut till "landet" ikväll (tungelsta) haha. Mammas kusin fyller 40, så då blir det fest! Får se när vi kommer iväg!

Hörs!!

SKOOOOOR

Jag älskar skor, vill bara ha fler och fler varje gång jag köper ett par.. Man blir liksom sldrig nöjd..
Idag införskaffade jag mig ett par nya härligheter från Din Sko, bild kommer när jag tagit mig hem till mamma :D

Meningen var att jag skulle köpa ett linne, idag igen! Men hem kom jag med ett par skor och utan linnet.. Varför säljer man bara tublinnen under sommarn? någon som kan besvara det.. är i akut behov av ett!
Får försöka lösa mitt problem på annat sätt!!

Nej nu ska jag packa klart allt så jag är redo att åka när mamma ringer!

:D

IDAG FÅR VI VETA OM VI FÅR LÅN ELLER INTE :D (lägenhet eller inte!!)

FREDAG

jag älskar fredagar! :D det är en sån härlig känsla att vakna och veta att man har hela dagen framför sig, med bara egen tid! Nu har jag precis pallrat mig upp ur sängen, och tänkte faktiskt ta en powerwalk. Det är jätte fint väder ute, så jag har ingen anledning att inte gå ut!!
Sen ska jag bege mig hem till mamma lite senare, har även funderingar på en tur till Farsta C..

Ikväll är det utgång som gäller! Pilot tror jag det blir.. Massor med folk från min gamla skola som ska dit så det kommer att bli nice :D

Hörs senare <3

myskväll

Gud vad jag är dålig på det här! känns inte som att jag har tid riktigt.. Idag åkte jag direkt från jobbet och tränade, stannade dock på vägen för att äta med patrik! Och för att bara köpa ett linne på HM, men kom ut med en tunika och utan linne!! haha lika dålig varje gång!!

Nu ligger jag i sängen och har tänt en massor med ljus, lyssnar på hur det regnar utanför och myser med älskling, vi ska gå och lägga oss snart :D

<3


tvivel

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?


6 Oktober

Jaha den här dagen har gått bra! Mötet var ganska oviktigt, allt har ändå redan tagits upp.. Kul att halva laget gick innan det var slut också! Men men..
Nu sitter jag framför tvn och hoppas på att min älskling ska ta sig hit.. Han har tröttnat på att vara hemma hos mig nu eftersom att en viss person har flyttat hem igen och det är VÄRLDENS sämsta stämning här.. När det äntligen vart bra kom hon och förstörde allt igen! Tyvärr finns det inte så mycket att göra åt saken, tycker mest synd om pappa och det är enda anledningen till att jag är kvar här överhuvudtaget!

Nej nu ska jag hoppas på att inte behöva krypa ner i sängen ensam! Sovgott


GRATTIS

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MORMOR <3


Dålig uppdatering!

Nu sitter jag hemma hos älskling, vi har vart och ätit hos emelie :) hon blev glad! Skulle lämna tillbaka biljetten som jag fick av Danne i helgen eftersom att jag inte hinner följa med imorgon.. lite tråkigt!
Var förbi en sväng i Farsta och hittade två par jätte fina skor.. måste bara bestämma vilka jag ska köpa!
Imorgon efter jobbet ska jag förbi mormor en stund, hon fyller år! Sen ska jag palla mig ner till klubblokalen på spelar möte, får vi se vad dem har att säga där :D

Nu ska jag sätta mig och kolla färgan med älskling <3

Födelsedag

Vart en riktigt trevlig kväll igår! Vi gick ju som sagt först till jimmys och åt, var riktigt trevligt! och gott :D
Vi blev kvar där väldigt länge, innan vi begav oss mot malibu.. där vi hade bestämmt att möta de andra!
TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL ALLA MINA ÄLSKADE VÄNNER :D

Tyvärr glömde jag min kamera hemma, men ida hade med sin så bilder kommer senare!

Match

Nu ska jag åka ner på samlingen, matchstart 12:00..
Sen åker jag direkt hem till papi där farmor, farfar kommer att vara, förmodligen blir det bara vi ;p

<3

1 år sen

Vart sugen på att lägga upp lite bilder från när jag fyllde 18 :D



Kalas

Nu gick mina gäster hem, dem som var anledningen till att jag och mamma bakade hela dagen ;p
Jag fyller ju år imorgon så det blev tårta och presenter och massa grejer :)
Nu hoppas jag bara på att lyckas övertala älskling om att gå ut och gå en sväng med mig, så jag får lite frisk luft! Är jätte kyligt ute dock...

Så får vi se vad vi hittar på efter, har match imorgon bitti. Sen är det utgång och middag som gäller och ett litet kalas hos pappa också! Får se vart vi hamnar, har ingen anning om vad vi ska hitta på..

<3

Pappa

Jag saknar dig..


BAKA

Nu har jag hunnit med massor den här dagen :D
Jag har redan hunnit vara i huddinge, farsta och på syntest. idag är det full fart som gäller :)
Håller på att baka kakor med mamma nu, det går kalas.. Tänkte även hinna med en promenad i det fina vädret! Så mysigt med hösten nu :D

Hörs sen <3

Segt

Den här dagen har vart lååååång, orkar inte skriva något långt inlägg ikväll.. Men är ledig imorgon, så då blir det bättre!

SOV GOTT

RSS 2.0