250111

Allt som stod på schemat är fixat ;) köpte världens skönaste handskar idag! Ser fram emot att använda dem :p haha vart runt som dårar idag jag och älskling, jag avslutade hos farmor&farfar där man alltid blir på bra humör, när jag kom hem var det bara att diska och packa klart kvar.. Nu känner jag mig hyffsat redo och ska belöna mig med lite soffmys :D

Imorgon kl 08.30 ska jag fixa håret i älvsjö sen är det bara hem och vända så åker vi!! Så lär bli dött här ett tag nu ;) kanske uppdaterar lite med mobilen, om jag lyckas ;)
XOXO


24/1

Jag lääääängtar verkligen efter värmen!! Men ändå ska det bli grymt kul att få komma iväg och åka lite skidor nu i veckan! På onsdag förmiddag åker jag och älskling upp till sälen där pappa, helene, marcus och sara redan är! Så det ska bli riktigt mysigt att komma bort ett tag!
Så nu har jag packat ihop lite saker, hunnit tvätta vara förbi mamma på middag och en sväng förbi sköndal också! Nu ska jag utmana patrik i lite mario cart och sen ska jag sova, blir jobb imorgon, sen förbi systemet och intersport.. Ska försöka hinna förbi hos farmor och farfar en sväng också, hoppas jag hinner det!
GODNATT PÅ ER ;)

Monday morning

Helt sjukt! Jag har så jävla ont i huvudet och har haft det sen i fredags.. Känns som det strålar och får till och med ont ner i nacken.. Känns inge vidare! På onsdag åker vi till sälen och då måste det vara bra!! :)
Idag blir det middag hos mamma och tvättstugan, skulle egentligen träna men kommer inte hinna det :(


lääääääängtar

Den 1/11 på globen, kommer bli grymt!!


<3


20/1

Så himla duktiga, vart och tränat med Emma och Em idag :) Känns himla skönt efter!
Nu sitter jag här med en bit paj.. känns inte lika bra, haha men det måste man ju unna sig ;p

Förstår inte varför jag alltid hamnar framför facebook när jag sätter på datorn för att plugga.. Måste ändra på det!! Nej nu ska jag plugga och sen sova ;p måste ta tag i det här nu!!

för dig brallan!


Bilden är inte så bra, precis gjord där.. men den enda jag har på datorn ;p
Nu har du fått se den ;)


zumba...

Var på sats idag och körde zumba.. gick därifrån besviken! Var riktigt värdelöst!! Kanske är bra med en annan ledare :/
Nu ska jag stänga av datorn och plocka fram min spikmatta, behöver verkligen den nu ;p så på det viset ska jag spendera min kväll!

Imorgon blir det lugnt ska försöka hinna med allt det där man inte gör annars, får se om jag lyckas!
PUSS OCH GOD NATT

20ÅR

Fan vad vi blir gamla, grattis på födelsedagen käre kusin!!

Bilden är från när vi firade din 18års dag :)


grenade ♥

Easy come, easy go, that's just how you live
Oh take, take, take it all, but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
cause what you don't understand

Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya (yeah yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah yeah)
Oh-oh I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..


monday..

Måndag igen :) alltid lika kul med ny vecka ;p Vart nere hos pappa på "familjemiddag" nya traditionen på måndagar. Sen har jag vart förbi hos Ida och hämtat min väska, och vart förbi på ANT för att boka tid för att fixa min tatuering igen :)

Imorgon blir det Zumba på sats efter jobbet, ska bli riktigt roligt! :D Nu ska jag försöka varva ner lite innan jag ska sova, sover så himla dåligt nu :( Men snart är det dags för detox så då ska det bli ändringar på det här!! ;D


om jag bara kunde..


Söndag igen..

Haft en great helg! Vart ingen middag på söder i fredags då alla var sjuka, så jag hade solsidan maraton med Axel och Becca medan Patrik var på äventyr! :D
Och nu är jag äntligen igång med träningen igen!! Äntligen, så jävla skönt med träningsverk! Var på gymmet med emma igår, körde armar mage och rygg, känner verkligen av det nu ;) Tänkte köra ki-box imorgon, men blir zumba på tisdag ist! Sen var jag över och hjälpte farfar att beställa tofflor åt farmor från coolstuff! Vart middag i sköndal och sen hem och mysa med älskling till sunes jul! haha.

Idag har vi bara städat hela lägenheten, gått en sväng. Och sen kom Julia hit och vi kolla solsidan medans Patrik var borta! Så jävla bra!! Patrik kom precis hem och har blivit avstängd från "hockey bockeyn" haha. Jag undrade varför då fick jag till svar: Han började jiddra, så jag sänkte honom!! haha, väldigt illa ;p

Nu ska vi ta ett varmt bad, sen är det dags att sova!! PUSS

13/1

Nyligen kommit hem från hovet, var hockey ikväll också. Var där med Patrik idag, matchen sög men det var trevligt iaf! Helt sjukt vad tråkigt det var att kolla på idag!! Såg nyss en intervju med Tim Eriksson på Tv, där han sa "tycker synd om dem som betalt för att se det här.. Men jag hörde något om att det var 2, betala för 1." haha känns ganska illa när till och med spelarna tycker det!! ;p

Imorgon blir det lugnt, vi ska bowla med Albin&Lucas efter jobbet. Och sen blir det middag på söder, med patriks familj eftersom hans pappa fyller år!



Vill vara i värmen nu.. Trött på det här!! :(


12/1

Dåligt igen, jag är bra på det!!
Igår vart det globen med min fina lilla jullan! Derby stod på schemat och det vart en riktigt trevlig kväll. Men vinst som + i kanten :D
Idag har det vart en lugn dag på jobbet och tvättstugan.. Ganska tråkigt men nödvändigt!! Nu vill jag lägga mig på soffan och sova lite.. Har försovit mig varje dag den här veckan.. det börjar urarta sig lite nu! Skärpning imorgon!

Nej det är allt ni får för ikväll.. PUSS PÅ ER


För lillebrors skull ;p


 
Nu har du fått bilderna från Marias födelsedag, jag sa ju att det inte var många ;)


9/1

Nu försöker jag övertala Patrik att ta en promenad med mig, men han envisas med att äta först så vi får se om det blir något..
Nu har vi slängt ut julen ur lägenheten och igår gjordes några nya planer och inköp ;p
Bara gardiner som ska bytas sen ska det göras iordning här hemma ;)
Måste köpa en till "korgställning" på ikea till garderoben, skohyllor ska köpas och en till stång ska upp!
Var på Bauhaus och köpte skruvar och blommor igår och vart ett nytt lila överkast från hemtex!! Jätte fint, passar perfekt till tapeten :)

Nu har jag vart ute och kört en sväng med pappa, var ett bra tag sen nu! Har haft julledigt med det ;p haha
Han börjar fixa mat nu, när han är klar ska vi gå sen ska han få hänga upp 2 tavlor i hallen ;) PUSS

8/1

Hade tänkt lägga in alla berlin bilder på facebook nu.. Men blir tydligen bowling med Patrik, Robin, Axel och Rebecca, Men jag klagar inte :D
Ska bara byta om lite..
Igår var det ballbreaker vi firade josses 19års dag, lite sent men.. ;) Var grymt kul, först blev det middag på sprutan och sen till gärdet!

Nej nu måste jag byta om ;D PUSS

Bio

Nu blir det bio med mamma och lillebror!! :)
Till heron och se änglagård 3!
Håller på att bli galen på berlin bilderna.. Det här kommer ta tid!! ;)


Grattis!!!


Grattis på 20års dagen fina maria & tack för igår!! ♥


Borta bra, hemma bäst!

Har haft grymt jävla kul och skulle göra om der 100ggr!! Men det är alltid så skönt att komma hem!!
somnade direkt efter middagen igår, så runt 6.. Och vaknade 07:30!! Sjukt länge, men nu ska jag bege mig mot jobbet för en lång dag och ikväll blir det firande av Maria som fyller 20!! :D
Bilder från berlin kommer!!

RSS 2.0