29/9

Har kört gillinge med Rebecca idag! Var så sjukt nervös innan!! Men sen när vi satt i bilarna var det ju bara att köra, och gick riktigt bra :) Första körningen kunde vart bättre men det hela vart jätte bra :)

Nu har jag och älskling vart på en promenad och jag ska nog ta ett varmt bad!


Tisdag

Jaha, vart ju en riktigt dålig avslutning på kvällen! Som spenderades på globen, eller iaf i 2 perioder.. Riktigt pinsamt hur dåliga djurgårn var!! Vi åkte hem efter andra eftersom det inte ens var värt att se. Kände att jag hade bättre saker för mig, var bara pinsamt hur dåligt dem spelade. Har inte sett så dålig hockey på länge, och när pappa ringde från matchen i lördags och sa hur dåligt det var trodde jag aldrig att det var så illa!!
Men nu tänkte jag sova, ska köra gillinge imorgon. Så mamma hämtar mig och Rebecca vid 8 :D PUSS OCH GODNATT

PRINS ♥


Have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do


-

6 dagar...


Söndag, igen..

Vart en riktigt lugn kväll igår!! Jag och Patrik hade pratat om att ta oss iväg och spela bowling eller gå på bio, men pappa och helene kom förbi under dagen och då vart jag hund och barnvakt, så vart en mysig kväll med en massa spelande och Axel och Rebecca var förbi en sväng! Slutade med att jag och Rebecca sov i varsin ända!

Imorse begav jag mig in till den stora staden med Jessica, och vilken underbar dag det har vart. Ge mig fler!! Vi har nog vart inne på nästa alla HM i hela stan för att jag ska ha min klänning!! Men eftersom det bara fanns 42 och 44 överallt och dem inte får klä av skyltdockorna!! :@ Så fick jag den inte, ska kriga imorgon också!! Jess fick även en flört på vero moda ;p så hon är nöjd för ett par veckor fram!!

Nu har jag och pappa kört en sväng och jag håller på att planera lite! ;D


LÖN


Nu bär det av in till stan :) hoppas ni får en kanon fredag kväll!!!


VILL HA


på min önskelista...


USCH

Jag mår inte bra!! Har sovit jätte dåligt, ont i halsen och i bihålerna! Mitt huvud dunkar, orkar inte gå till jobbet.. Men kan inte vara hemma nu igen, BLÄÄÄÄ. Vill bara sova och inte behöva lämna lägenheten!!


GRATTIS



Grattis till körkortet bästa du :D


22/9

Har fruktansvärt ont i halsen (igen), har lämnat in min telefon. Så lånar Patriks gamla och den är jätte svår att ladda så hoppas att den är klar snart!! Måste gå till jobbet men är fortfarande riktigt trött!!

Tisdag

Jag är sjukt trött, nu vill jag sova, GODNATT

VALVAKA

Jag och Fanny har vart och tränat idag, känner mig duktig :D Mamma kom och "hämtade" oss så jag körde hem fanny och sen åkte vi och körde en sväng. Nu skulle jag och älskling precis sätta oss och valvaka med kladdkaka och te, men han vart tvungen att köra Linda till SÖS så hoppas att han inte blir borta allt för länge! Så jag tar min kopp te men väntar tills han kommer hem, är inte samma sak att sitta ensam. Nej nu måste jag koncentrera mig :)


19september

Nu ska jag bege mig mot trångsundsskolan för att rösta, och är ganska så säker på vad det blir! :)

18/9

Igår efter jobbet åkte jag hem en snabbis för att sen bege mig till vapiano för att äta och sen fortsätta ut efter det! Blev inte mycket till utgång, men var riktigt trevligt på vapiano! Vi gick vidare till Metro och tro det eller ej men jag kände mig gammal, var ett år sen jag var där sist och då var det sjukt mycket folk alla var väl 18-25 kanske.. Men igår var det bara 18åringar där och det var sjukt lite folk, vi tog en drink och bestämde oss för att åka hem! Jimmy hade bil så det var skönt, men kan säga att det tog längre tid att ta sig hem än det hade gjort med tåget. Men vi hade ju iallafall trevligt sällskap!! :D Så tack för igår mina vänner!

Nu ska mamma snart plocka upp mig så ska jag hjälpa henne med att fixa mat och annat. Hon ska nämligen ha lite folk över eftersom hon fyllt år. Så lite födelsedags kalas blir det :D


.

om jag bara kunde..



Grattis på födelsedagen underbara mamma! :)


-


jag tycker det ska bli mysigt med höst!


onsdaaag

Nu är det jobb som gäller, ska direkt till farsta sen för träning. Afro dans idag och jag är taggad! Hoppas på ett bra pass ;p ha en kalas dag nu alla människor!

14/9

Stannade en liten sväng inne i stan idag efter jobbet, vart bara lite små grejer. Men vart riktigt sugen på att köpa med mig en massa stickade koftor! Vill ha massor av mysiga stora koftor! Men det får bli efter nästa lön ;) Sen mötte jag upp Patrik och Marcus för att äta på texas :) Efter det åkte vi till länna för att kolla läget, men hittade ingenting där! Nu har jag fixat lite hemma och tänkte kolla lite på TV.. Sov gott sen då!

Har förresten anmält mig till högskoleprovet nu också!

min helg

Har haft en riktigt bra helg, skulle dock vilja att den vart några dagar längre!
Fredag efter jobbet hämtade mormor mig i centrum och vi åkte över till Mamma för att hjälpa till med flytten, hela kvällen spenderades där så det bjöds på middag och jag hjälpte till med att plocka upp lådor, sätta ihop sängar och möblera! Tror dem blev nöjda med resultatet och dem fick fixa iordrning resten lördag och söndag! På lördag morgon åkte jag och Emelie och körde spinning, sen mötte jag upp Pappa, Patrik och Marcus för lunch på. Efter det köpte jag lite småsaker och vi åkte och köpte räkor och kräftor! Sen var det bara hem och duscha och göra sig klar för att åka igen. Så åkte vi till tyresö och plockade upp Stoffe och Nathalie och sen åkte vi ut till värmdö för kräftskiva hos Danne och Anna. Jag kände mig väldigt liten eftersom jag var yngst på stället, resten var ju 25+. Men vart en trevlig kväll och avslutades med att vi sov hos Patriks farmor&farfar!

När vi kom hem igår mötte vi Axel och Rebecca och kollade bara på film och åt hela dagen! Pappa plockade upp mig vid 8 och vi övningskörde en sväng! Jag och Rebecca har förresten bokat halkbanan nu också :)
Nu har jag vart och tränat och är helt död, så ska mysa lite med älskling och sen gå och lägga mig! GODNATT




jag och min underbara



FRIIIIIDAY

YEYE, idag är det fredag. Äntligen!! Hjälpte Mamma och Mats med flytten igår, fick kika på huset också :) Och idag efter jobbet bär det av dit direkt igen, för att hjälpa till ännu mer! Så den här kvällen blir lugn och det känns skönt! Hoppas på att helgen blir lång!


-


Som en lekpark utan barn..


halva veckan kvar

Jag är helt slut, har precis tagit ett bad och läst lite i min bok. Lyssnar på lugna favoriter och tänker lägga mig och läsa lite och sova tidigt ikväll, hoppas nacken är bättre imorgon så att jag orkar hjälpa mamma och mats med flytten! GODNATT

20ÅR


Grattis på 20års dagen!
hoppas du får en bra resa :)


8/9

Jag är död, kan knappt röra mig även fast det är bättre än igår! Har dragit på mig nackspärr och känner mig som ett jävla mongo! Igår hade vi tvättstugan och efter det var det match. Så Axel, Rebecca, Jessica och Gurra var här och kollade, och när dem gick fick jag massage av min underbara! Men gör fortfarande fruktansvärt ont!!
Hoppas att jag klarar mig bättre idag, tror jag skippar afro dansen ikväll. Känns konstigt att hoppa runt och inte kunna röra mig! Usch!

Fy fan vad vi är bra!

Nyss duschat, vart ett riktigt grymt pass. Riktigt jobbigt, känner hur träningsvärken är påväg ;p

6/9

Här är det dött nu igen!
Helgen vart kanon, efter spinningen åkte jag hem och duscha sen plockade mamma upp mig och vi körde en sväng. Hämtade Oscar i flemingsberg och åkte till kyrkogården och var förbi Fredrik och Morfar! Sen släppte jag av mig själv hemma. Och gjorde mig klar för kräftskiva hos Jess, vart en kanon kväll. Hade tyvärr inte någon röst så orkade knappt prata fram mot slutet!

Söndag vaknade jag 12.31(!) det brukar nästan aldrig hända. Då åkte vi förbi Linda och sen handla lite mat, Patriks föräldrar och Maria kom på middag och efter det vart det en promenad! Imorse fick jag frukost besök av Malin, det var mysigt sällan jag får sällskap när det är dags för frukost!
Jobbet gick segt idag, men nu tar jag nya tag och drar på Ki-box med Carrhoe, Fanky och Iddi :D PUSS

Spinning

Nu drar jag och Emelie till farsta, spinning!! :)


3/9

Godmorgon alla glada :)
Ikväll blir det avskedsmiddag och födelsedagskalas för Malin! Jag och Celine åker direkt från jobbet, så hinner inte hem emellan. Tänkte att det inte ska bli allt för sent, eftersom det är spinning med Emelie imorgon kl11. och så är det kräftis på kvällen, så spar mig lite energi inför imorgon ;D

Men nu är det iaf slut på veckan, och det är helt sjukt vad fort tiden går!!



Btw - det är bara en månad kvar!

vår låt



Even if i cry a little die a little, at least i know i live!
To face the things that I've been running from!

If you don't mind, i don't mind.
You left me here, left me to fall.
No I never asked you why, so please don't try my tears are dry!


2/9

Vart en riktigt mysig kväll igår. Mötte upp Carro i farsta för att bege oss och köra afro dans! Det var så jävla kul, haha jag kände mig som en liten apa! Men det var skönt, känner att träningsvärken är påväg! Man tänker inte på att det är jobbigt men det känns efter ;p Så nu blir det friskis hela september så får vi se om vi fortsätter!
Patrik plockade upp mig utanför, så stressade han hem! Jag hoppade in i duschen och Sebbe och Maria kom ca19.30! Var trevligt och blev inte allt för sent heller!

Nu ska jag till jobbet, och det är redan torsdag! Dagarna bara springer iväg! Hoppas på att mamma har tid att köra ett tag ikväll. Annars är det här min enda lediga kväll den här veckan! :)


mitt hjärta


höst

Riskettan var inte så jobbigt, satt och åt samtidigt. Kändes ganska konstigt när alla satt runt bordet och kolla! Nu är det dags att köpa ett paket, så jag börjar köra med körskolan!
Idag åker pappa till New york, så ska försöka övertala mamma att köra med mig imorgon iaf!

Ikväll är det träning på schemat, 18.00 i farsta. Så åker direkt idag också! Patrik hämtar mig efter så ska vi hem och äta middag med Sebbe och Maria! :) CIAO

RSS 2.0