30/10

Det var jätte mysigt hos åsa igår :) spelade spel och umgicks!!
nu ska jag bege mig till älvsjö för att fixa håret, och sen måste jag hem och städa lite innan jag beger mig iväg för kvällens festligheter! Jag Josse Julia Fanny och Ida har styrt maskerad på brandsprutan, så det lär bli en lyckad kväll!! Måste ladda kameran så jag kan ta lite bilder!! PUSS

stress

Oj vilket strul det har vart med den här telefonen!! Nu har jag äntligen en fungerande telefon!! :) dock är alla kontakter på mitt gamla sim, så det får jag fixa imorgon!!
Nu måste jag skynda till tåget, ska hem till fanny och äta middag med henne och jess, har jag bestämt! Eftersom att åsa fick för sig att hon inte hinner laga mat :p så efter det bär vi oss av till åsa för en avskedskväll och mys kväll!! Så hoppas på en bra kväll, ska försöka sluta stressa nu ;) PUSS


Som en tomte utan skägg, skulle jag va utan dig!
ingenting utan dig! ♥


27/10

Idag är jag riktigt pigg och glad :D
Var förbi onoff en stund igår och fixade så nu ska jag få en ny telefon! Fick fundera tills idag om vilken jag vill ha så nu måste jag leta fram alla tillbehör till min telefon!
Igår inhandlade vi allt vi kommer behöva till lördag, och vi blev blåsta! Gick till buttricks det första vi gjorde och efter vi handlat det vi behövde där går vi till br, där har dem samma saker men mycket billigare ;p men men, nu har vi allt iaf!! :)

Så idag blir det onoff igen, sen hoppas jag att jag hinner träna också!
Nej nu bär det av till jobbet igen! :)

Grattis :)


grattis på 19års dagen fina du :)
Nu befinner du dig i värmen och säger att du saknar kylan!! Får se vad du säger när du vart hemma ett tag!!
Hoppas din dag är bra där på andra sidan!! :D ♥


Tisdag

I söndags var jag och jess ute och gick i nästan 2 timmar!! Var så himla mysigt :)
Igår efter jobbet kom pappa och Sara förbi med middag, när vi ätit klart så fick jag stressa för att hinna med bussen och komma iväg och träna! Jag, Emelie och Emma körde ki-box. Och lovar att min träningsvärk kommer mörda mig snart!!

Idag ska jag möta upp Josse, Julia, Ida och Fanny inne i stan efter jobbet så får vi se hur länge vi blir kvar där! Är riktigt trött, men det är bara bita ihop ;D

slappa söndag!

Vart en mysig kväll igår! Efter jag och älskling hade ätit så plockade Maria och Sebastian upp och för att åka till årsta, vart disco bowling och efter det begav vi oss in till söder en sväng, var även förbi kyrkogården och kollade till Oscar! Kom hem runt halv ett och har vart vaken en timme nu.. Skönt att ta sovmorgon!!! Nu ska jag försöka övertala patrik att följa med mig till länna och prata med dem om min telefon, som fortfarande inte fungerar!!

Sen blir det promenad med Jess, får se om vi får med oss någon annan också! :)


Avklarat!

Skönt att ha det gjort! Får vi se om 4a veckor hur det har gått.. Svårt var det, men riktigt skönt att jag inte hade några förväntningar!

högskoleprov...

Sitter och förbereder mig lite inför högskoleprovet nu.. Jag börjar bli riktigt nervös.. Var ju nästan 2år sen jag gick i skolan.. Känns lite dumt att jag pluggat mer för körkortsteorin än vad jag pluggat inför det här! Det går som det går och är bara bra att jag tar tag i det! Skulle egentligen gått på bio nu, men har viktigare saker för mig ;p hahah!

Var över hos farmor och farfar en stund idag, fick hjälp att laga lite byxor och hjälpte farfar med mailen :)
Sen har jag vart med mamma och bellan i länna och fixat lite.. Hämtade min telefon som fortfarande inte funkar!!! :@

Nej nu måste jag plugga vidare så jag kommer in i det lite iaf! Är förberedd med frukt och grejer iaf!


Jag ser det snöar..

Hemma ännu en dag, riktigt tråkig vecka!! Är verkligen segt att bara gå hemma! Och det är snö ute :O
Men idag mår jag mycket bättre, eller huvudet dunkar fortfarande. Men känns bättre än dem andra dagarna!!
Ska försöka få med mig mamma och hämta min telefon, fick ett sms i onsdags om att den var klar!
Jeg behöver köpa fruk och sånt till imorgon också!! Nu är jag riktigt nervös, ska vara i farsta mellan 8-16.30 imorgon!! Hittar inte ens i den där skolan!!  ;D jaja, det blir morgondagens problem!!

20ÅR


Har ju glömt att gratulera fin fina Charlotte på 20års dagen!!
Eller vi träffades ju imorse, men fick ett bildbevis på att hon gjort tårtan jag tipsade om!
Maräng, hallon och choklad! MUMS
Hoppas din dag blev bäst snygging!!


Sjukling!!

Jag gick till jobbet idag... Men är hemma igen nu, huvudet dunkar.. Kan inte kolla in i en datorskärm!! Skulle bara kolla min mail nu, och vart bra besked när jag såg min lönespec!! Så nu ska jag lägga mig under täcket med ett leende på läpparna!! ;D

.......

Ååååååååååh vad jag hatar dessa bilar!!!!!



-Men jag älskar dig mest ändå!!


Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat!! ♥


19/10

Jag är sjuk på riktigt ;p haha, inte konstigt att jag inte mått bra.. Det är bihåleinflamation! Så nu ska jag äta medicin och hoppas på att bli piggare!! ;D Inget jobb idag, ligger hemma och kollat SATC säsong 3 nu :) längtar tills min man kommer hem och fixar mat till mig, börjar bli hungrig.. men kommer dröja några timmar!!

Lagfest


18/10

Idag jobbar jag kväll, det suger.. Men ibland måste man ställa upp. Ska möta Celine inne i stan om 30min, då ska vi kolla upp en sak!!! :D Sen så bär det av mot jobbet, kanske tittar in i någon butik på vägen ;)
Bilder från helgen kommer ikväll eller imorgon :)

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG

Nu ska jag fixa iordning lite hemma, fixa mat till mig och älskling och sen göra mig klar för kvällen!
Klockan sju kommer mina brudar över så ska vi ta några glas innan vi beger oss till sprutan för party!! Måste piggna till lite bara, fortfarande inte direkt frisk ;p  PUSS



Somliga ljus brinner aldrig ut!


15/10


Känner mig såhär idag, men det är fredag, så jag går till jobbet iaf! Hoppas att jag känner mig bättre snart..


-

Jag är riktigt förskyld nu.. Har slagit rekord i att nysa idag, 6ggr på rad och sen typ 50ggr utöver det ;p Huvudet är tugnt och jag orkar absolut inte bli sjuk!! Skönt att det är fredag imorgon, och jag hade tänkt att bara vara hemma och mysa!
Nu ska jag försöka övertala älskling att kolla film med mig så ska jag tända massor med ljus och fixa ett fotbad!!

14/10

God morgon :D
Solen skiner och det är 30+ ute, eller? Fan vad jag hatar när det regnar!! Hösten är mysig, men utan regnet ja tack!! Nu är det dags att gå till jobbet, torsdag redan och gud vilken skön och mysig vecka det har vart!! Efter jobbet blir det förmodligen en sväng förbi farsta vill ha en ny jacka :D
PUSS HEJ


Hur ska jag kunna säga att du är min andra halva,
när du är mitt allt!


22ÅR


Grattis på födelsedagen kära kusin!! Och tack för i lördags!







10/10

Igår vart det bowling och wärdsan med pappa, patrik, marcus och sara! En kul kväll, när vi ätit åkte jag och patrik hem för att sen bege oss till tove och robin på födelsedags firande! :)




Nu ska jag möta upp jess och viktor för fika på söder! :)


9/10

Har haft fullt upp senaste dagarna!
Men hade en riktigt mysig fredags kväll!! Sebbe och Maria var här på middag, vi bjöd på lax och kladdkaka och sen vart det drikar och spel! Riktigt mysigt!



Nu ska jag köra pappas stora bil och åka och hämta lite saker i sköndal :)
Ha en bra lördag!!


6/10

Har vart över till mormor på middag och kalas ikväll! Alltid lika mysigt när hela tjocka släkten samlas! :)


Världens bästa mormor!


GRATTIS

Grattis på födelsedagen Mormor och Emma :D

Onsdag

Känns som att jag inte alls har haft tid att skriva!
Men min helg var grym! Vart After Work på jobbet i fredags kväll, men jag stannade inte så länge eftersom att jag hade ganska mycket att förbereda inför lördagen! Och lördagen började med rejäl huvudvärk, vilket gjorde att jag fick panik. Men 2 alvedon senare så var det riktigt bra! Åkte runt och hämtade saker och förberedde hela dagen och sen var det dags för min kväll! :D Jag hade så grymt kul och fick jätte fina presenter av både familj och vänner! Stannade i bygdegården till 01, och efter det blev det taxi till stan!
TACK ALLA UNDERBARA!!!!

Söndagen var det tårta hos mig med dem närmsta och jag sov väl mest hela dagen! Resten av veckan har vart lugn men jag är så sjukt trött! Jag och Jess kollade Desperate igår och då höll jag på att somna!! :)

5/10

 

Blir så glad av att ha hela lägenheten full av blommor :D


4/10

DONT STOP BELIEVING!!! :D

20ÅR!!!!!!!!!!

Tack för igår alla underbara!!! :D
Jag hade världens bästa kväll, och nu är jag 20!!! WOHOOO
Ska sova nu, skriver mer imorgon!! PUSS


:@

Nu har det gått över ett år sen du sabbade så sjukt mycket! Hur du försörde vardagen för så många, att du sabbade förtroendet från alla dina närmsta!! Helt sjukt att du är kvar i våra liv. Att vi fortfarande drabbas av dina snedsteg och att du inte lär dig något eller i överhuvudtaget försöker göra något åt det!!
Skulle aldrig kunna förlåta dig för det du gjort och nu gör du det bara värre!! Vi skulle gjort som polisen sa för ett och ett halvt år sen.. Om ni ändå hade hållt era löften!! Gud vad jag är glad att jag inte är kvar i skiten, att jag lever mitt eget liv och ser till att sköta mitt! Tänker inte gräva ner mig i det här nu, det är inte värt det.. Nu kör jag mitt eget race, tycker bara att det är så synd att mina närmsta drabbas!!

2 dagar..


RSS 2.0