-

Nu är jag riktigt dålig på det här, men det är fint väder och har inte vart hemma så mycket.. Men men, midsommar vart kanon!! Vart en massa lekar och tipsrunda och liknande, fotboll och god mat :) Hade riktigt bra sällskap också, så hela helgen blev lyckad! Söndag var jag och patrik en sväng på dalarö. Måndag efter jobbet åkte jag till pappa på middag, sen ville han ha sällskap till värmdö så vart borta hela kvällen! Och igår var vi i lissma och åt middag och sen åkte vi hem :D Lite uppdatering, orkar inte skriva mer :)

Midsommar

Patrik sover fortfarande, jag håller på att packa ihop en väska med "övernattningssaker" Om ca en timme ska vi bege oss ut mot tungelsta där vi ska fira midsommar hos Rikard. Är nästan hela släkten och alla kusiner, så kommer bli riktigt kul! Kan ju säga att det är många som sett fram emot den här dagen ;p Så vi ska försöka vara framme innan 12, Så vi hinner med lunchen, sen är det lekar hela dagen :) Får hoppas på att vädret för en gångs skull är fint under midsommar! Glad midsommar allihop :D

 

 


24/6

Hade en riktigt mysig kväll igår, jag och Malin hade planerat lite after work! Så efter jobbet åkte vi bara en sväng förbi hötorget och odenplan, innan vi åkte till rålis och mötte upp Jenni, Niclas, Gustav och Johan. Var riktigt trevligt, vart mest jobb skvaller! Var så himla fint väder också, sen gick vi vidare till Studio där det var fotboll på tv, jag och Malin stannade ungefär till 23, sen begav vi oss hem.

Nu har jag precis vart ute på en power walk, och ska precis äta lite frukost! Sen ska jag bege mig ner till mamma för att sola, handla och köra lite :D Hoppas på att vädret stannar tills imorgon också!!


.

Huvudet dunkar.. Jag vill bara lägga mig under täcket och sova ett par timmar till!! Men nej, nu måste jag springa till tåget!

<3




Since the day that we met boy
I ain't never had anyone make me feel this way
And my heart is sure it wants to be with you
Want to give you the whole world…ohh
If you make the promise to me you're gonna stay
Without you guiding me, I'm lost and so confused


-


21/6

Har precis ätit en jätte god middag tillsammans med patrik, hade fixat kyckling wok innan han kom hem. Han åkte och fixade sitt pass direkt efter jobbet! Och under middagen såg han till att smöra ordentligt för att sedan överraska med att dem skulle fixa Kims bil nu.. Kul att den där jävla bilen alltid går först! Och det värsta är att det inte ens är hans.. Men men, han lovade att vi skulle åka till ågensta och gå när dem kom tillbaka och åka och handla på maxi! Så jag fick min vilja igenom iaf.. Så ska skriva ihop en lista så vi inte glömmer hälften som vanligt!!

20/6

Har haft en kanon helg :) Älskling vart nöjd med sin födelsedag! Var både släkt och vänner här från kl17 och ända fram till ca 2! Hade en riktigt trevlig kväll och hoppas på att alla som var här också vart nöjda! Vi var över 25 personer i lägenheten, som bara är på 62kvadrat ;p

Idag när vi vaknat blev det inlinesbandy på stortorp, jag, patrik, jess, ida, henke och så var charlie med ett tag! Riktigt kul, haha lilla ida som knappt kunde åka! Men var kul, synd bara att man får så jävla ont i foten av det! Efter det så tog jag och älskling en lång promenad med frodo i det fina vädret och sen gick vi till klunk och åt lunch med marcus och julia. Så mestadels av dagen spenderades hemma hos pappa, iom att dem bjöd på middag där senare också! :)

Nu sitter vi och kollar på sunes sommar, patriks favorit ;) Han fick den av farmor och farfar igår!

GRATTIS HJÄRTAT



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA, JAG ÄLSKAR DIG OERHÖRT MYCKET! HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG HJÄRTAT!


WAKA WAKA EH EH

You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

You're on the frontline
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isn't over

The pressure's on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh…
And if you fall get up
Eh eh…

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
This time for Africa


17/6

Hade en kanon dag igår, skönt att det fina vädret är tillbaka ett tag iaf :D
Efter jobbet åkte jag hem och åt middag med älskling, som han hade fixat! Och efter det böt jag om eftersom vi skulle åka till kim och möta upp dem innan vi skulle bege oss till brostugan ;p Inte riktigt min ide, men klart man ställer upp! Vart inte så jätte sent, tror att vi var hemma vid 22 någon gång :)

Idag är det träning, men min fot är ju helt paj så kan knappt gå.. alltså ingen träning för mig.. Men går ner en sväng iaf och kollar så de sköter sig ;) haha!

Måste väl också grattulera min "svärmor" som fyller år idag ;p haha

I LOOOOVE YOU


(:

Igår lyckades jag få med jessica som var sjuk hem från jobbet på middag och mys framför fotbollen! Båda somnade i soffan så det blev inte så sent, när matchen var slut så åkte hon hem..



Idag efter jobbet stannade jag en stund i stan, hittade lite grejer. Bla en present till patrik :) När jag kom hem bjöd min lillebror på middag, eller ja han köpte och patrik gjorde iordning så dem vart ett bra team! Nu har jag precis kommit hem, har vart ute och kört en sväng med pappa. Vill kolla fotboll, men patrik kollar film ;p haha, jag är ganska körd!


Söndags ångest

Haft en grym helg :) Igår efter matchen så begav jag mig hem för att duscha och väntade på att Patrik skulle plocka upp mig och vi skulle åka och äta, fick dock vänta ganska länge ;p Vart vega och efter det åkte vi hem och kollade på film ; supersugen, så jävla bra! Idag har vi vart på ikea och köpt en ny byrå, behövdes verkligen! Efter det åkte jag till tyresö med Julia och Henke, och jessica som kom senare. Vart VIP på Tyresö - Dif och hade en väldigt trevlig efter middag! Nu tänkte jag gå och sova så jag inte är så trött imorgon!! :D GODNATT

Sommarfest

Vart en riktigt bra kväll igår, jag hade jätte kul. Började med lite "mingel" på jobbet direkt efter dagen var slut. Och därifrån gick vi tillsammans bort till båten, som skulle köra osss runt i mälaren. Vart buffe ombord, och är glad att det inte var lika mycket folk i år, förra året fick inte alla plats! Malin vart kapten på båten, eller ja hon körde ett ganska bra tag. Jag höll också i ratten, men i typ 3 sekunder ;p
Efter alla ätit klart och gått runt en del så blev det dansgolv och vi dansade ända tills båten släpte av oss och vi skulle gå vidare.. Som vanligt splittrades alla men vi var ändå ganska många kvar, så vi gick till soft bara för att dansa och ha en fortsatt trevlig kväll ;) När klockan var halv ett fick jag med mig Malin för att möta upp Henke och co på Moda, men när vi kom fram fick vi inte komma in eftersom det var 10min kvar till stängning, så vi väntade utanför och mötte upp folket påväg därifrån! Runt 2 tiden kom min snälla pojkvän och hämtade oss och vi plockade upp David påvägen också :)

Nu har jag precis fixat en sallad och ska kasta i mig den fort innan jag åker på samling, match idag 14.00 och jag hoppas verkligen foten håller! Micke har lovat mig att lite knark och tejp funkar, så hoppas verkligen att han har rätt! Hörs sen!

Svensk sommar

Sommar fest på jobbet idag, väder - regn! Kul att det blir det just idag! Vi som ska åka båt och allt.. Men det blir ju vad man gör det till, så bara se till att ha med sig party humöret ändå! Hoppas på en kul kväll :)

Studentfirande

Nu har det vart studentfirande igen! :)
Igår tog Maria studenten, så det var mottagning där runt fem. Vart en riktigt bra kväll med god mat och trevligt sällskap. Tror Maria blev nöjd med sin dag och hoppas att hon hade en bra kväll! Min underbara mamma ställde upp på att köra oss till sköndal och mats hämtade oss så vi slapp gå eller åka taxi :)

Ikväll har vi vart hos pappa, eftersom att Julia tog studenten! Var riktigt skönt att det sprck upp under eftermiddagen eftersom att vi satt ute och åt! Jag och pappa skulle plocka upp henne i stan efter hon åkt flaket, men hon tyckte att vi var för sega och åkte med Lotta ist, haha ändå var det vi som var hemma först! Vart en bra kväll idag också, och julia var stolt över att ha fått 24 MVG, innan hon märkte att det bara var 12 eftersom hon fått två papper och det ena var på engelska :D Men jag tycker om dig ändå gulle ♥


Julia och Jag Turkiet 2007


Dött

Var ett tag sen, men jag mår kanon! I söndags var jag och älskling ute på värmdö och hade en riktig mysig dag!
Och i måndags efter jobbet tog vi en sväng till farsta och köpte lite presenter. Sen åkte vi hem till pappa och lagade mat tillsammans med min lillebror!

Igår var jag och tränade, ville testa och se om jag skulle kunna spela match ikväll, men nej. Gjorde jätte ont i foten! Så blir ingen match, men ska ju ändå på studentmottagning ikväll så kanske är tur det :)
Ska gå tidigare från jobbet så jag hinner till Maria i tid! Hoppas på att det fina vädret håller i sig :D

bra kväll

Har haft en mysig kväll! Mötte upp Ida och Henke för att bege oss till dennis men när vi kom fram så hoppade vi bara in i bilarna och begav oss till heron för bio, blev Youth in revolt.. Väldigt speciell film, dock lite små kul. Nu har Ida precis gått hem och jag väntar på mat leverans ;)

Fy fan vad ni är bra

Igår vart en kanon dag! Riktigt kul! Började dagen med en power walk, gick ca 40 min och det gick jätte bra med foten! Efter det gick jag hem och åt lite och gjorde mig klar för att åka till älvsjö med alla mina favoriter! Efter det splittrades vi och jag, Em och Henke åkte till skogås för östras utspring. När vi kommer fram kollar jag upp på ballkongen för att kolla om jag ser någon, det första jag ser är Axel hängandes ut över staketet med! haha, han var ju iaf glad! :) Tillslut hittade jag mamma och co, och alla klasser började springa ut! Fan vad jag också ville, så jävla roligt!! Bilder kommer när jag vart förbi hos mamma och hämtat kameran!

Vart först mottagning hos Axel, väldigt händelserikt eftersom bilen pajade inne i stan när dem skulle hämta honom. Så vi skickade Patrik med Tessan och Conny och dem skickade hem honom och viktor med tuben :) Så pappa hämtade axel i farsta! När klockan blev åtta kände jag att jag behövde röra mig mot Josse som också tog studenten, så avslutade där innan vi åkte in till WTC för slutskivan! Mycket roligt!!


4/6

Nu drar jag till älvsjö för att fika med Jess, Em, Julia, Ida och Henke. Sen är det östras utspring som gäller och efter det så är det mottagningar och slutskiva!! Tonights gonna be a good night!!

Tiden går fort!

Idag är det på datumet ett år sen min student! En av de bästa dagarna i mitt liv!! Fyfan vad kul vi hade det!






Nästan fredag

Nu är jag ledig :D

Har haft en grym dag, vart kalas väder hela dagen.. Jobbade dock till 16.30, men efter det åkte jag in till stan och mötte upp söta Emelie för bio! Äntligen skulle vi se SATC, och fan vad bra den var!! Jag hade inte förväntat mig att den skulle vara bra eftersom alla har skrivit att den vart så dålig, så därför vart den extra bra!! Blir alltid så lycklig när jag kollar på satc.. Man glömmer verkligheten!
När jag kom hem mötte jag älskling och så gick vi en sväng!
Imorgon är jag ledig, blir fullt upp med student mottagningar och utspring ;)


Älskar dig


:)

Hade det jätte bra på landet :) Men det var ju ett tag sen jag var där känns det som!
I måndags efter jobbet fixade jag och älskling våra ballkong möbler nere hos pappa, sen kom jessica hit och vi hade en liten mys kväll!
Och igår efter jobbet stod det vårruset på schemat! Var jag, Julia, Angelica, Tina och Emelie. Var riktigt mysigt, eftersom både jag och julia är skadade och ingen av oss kan springa så gick vi runt, och sen vart det picknick i gräset! Var sjukt mycket folk, men vart en jätte mysig kväll! Helt värt det :)

RSS 2.0