Midsommar helgen

Har haft en superskön helg! I torsdags efter jobbet bagav vi oss hem till Kim för grillmys, det var väldigt trevligt. Satt ute på altanen och när det började regna hörde vi inte ens vad vi sa. Kändes som att himlen öppnades!

Och sen var det ju midsommarafton, som i vanliga fall brukar spenderas mitt ute i skogen i Tungelsta. Men eftersom att Rikard var dålig så blev det hemma hos Tessan i trångsund. Hade en kanon dag med massor av lekar och trevligt sällskap! Vart en fotbollsmatch på mossen sen på kvällen också ;p

I lördags var vi uppe på midsommar lunch hos farmor och farfar. Sen efter det åkte vi och hämta bilen och gjorde oss klara för att åka hem till patriks föräldrar på middag med pappa&helene. Så vart det kubb nere vid badet och vi kom hem runt ett. Och det vart en rejäl sovmorgon igår. Sov till 12, inte likt mig. Och då tog vi med Axel ut till gålö och fiskade :) riktigt mys. Så jag kan inte klaga har haft det kanon, men är fortfarande helt slut i kroppen, och börjar bli lite förskyld.. Vill inte bli sjuk nu!!!!!

Bilder kommer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0