landet

Tränade igår, gick bra men nu är foten svullen igen.. Hoppas att den går att spela med på söndag för då tänker jag spela match!!
Nu har jag precis fixat alla grejer och väntar bara på att mamma ska komma och plocka upp mig så ska vi åka till landet! Ska vara där till söndag förmiddag. Idag skulle nämnligen mormor&morfar firat 50årig bröllopsdag, så mormor vill att vi är med, eftersom att vi får "fira" den utan dig älskade morfar! 50år, jag kan inte ens föreställa mig hur länge det är! Sen är det ju morsdag på söndag också.. Så jag hoppas på tårta i helgen iaf ;p

Har vart förbi Carro en sväng och hämtat mina votivljus.. Fick även med mig lite grejer från cult design! Tycker dem har så fina saker, så nu har jag fixat lite ljus i köket också, innan hade vi ju bara ett ljusfat där!

Men nu drar jag till katrineholm, så ses på söndag!! :D

UPDATE

Väldigt dåligt uppdaterat! Har haft en riktigt bra helg!!
Fredag - Efter jobbet i fredags begav jag mig hem för middag och så innan jag skulle ner på samlingen för att åka med och kolla när tjejerna spelade :) Det vart förlust med 3-2, så det var riktigt surt! Men men, nya tag nästa helg.. Eller? Sen övertalade Josse mig om att vi skulle hem till Ditte där grabbarna hade haft grillkväll, var trevligt men var hemma vid kvart i två. Och då var jag tvungen att ställa mig och baka en kladdkaka.. Eftersom att ica öppnar kl9.
Lördag - Jag och Julia tog bussen mot länna (trodde vi). Men hamnade i södra skogås så vi fick gå till fotbollen, där vi skulle hålla i killarnas fotbollsskola hela dagen! Småbarn är söta, men väldigt jobbiga! Hade ingen röst kvar efter det, och den har knappt kommit tillbaka nu! Efter det var det bara hem och duscha så åkte jag och älskling till hammarby sjöstad och åt lite lunch. När jag väl var hemma igen fick jag skynda mig för att möta Julia, Ida och Carro. Det var fotbollsturnering på mossen och vi hade ju anmält ett lag, jag kunde inte vara med så fick bli "coach". Men insåg efter ett tag att jag skulle gå hem för att bege mig till Emelie, så jag och Patrik gick dit. Vart en mysig kväll med mycket trevligt folk.
Söndag - Fotbollsskolan igen, men lite snällare ungar och det "hembakade" fixat på lördagen. Efter att ha vart där några timmar i regnet så bagav jag mig hem för att sova ett par timmar! Hann åka och köpa en telefon till älskling också. Sen var det bara att fixa sig för att dra iväg på josses skiva. Mötte upp Emelie för att åka hem till Linnea där vi skulle möta alla andra! Vart en bra kväll och hoppas att Josse hade det grymt kul också!!

Måndag - Vart en trött morgon men jag tog mig till jobbet, utan röst! Och bestämde mig efter första passet för att bege mig hem och drick te ist! Så åkte hem och tog det lugnt hela kvällen, en liten promenad med älskling bara! Sen gick vi hem och kollade på Hitta Nemo, men då ringde Emil, så det blev fotboll med honom Elina och Andre på mossen, och jag som inte kan spela!

Tisdag - Åkte inte till jobbet idag, har vart och övningskört med mamma, och nu ska jag göra mig klar för att prova träna! :D


Måndag -

Haft en stressig helg! Skriver senare, nu mår jag jätte dåligt! Måste lyckas ta mig till jobbet nu, ska bara kasta på mig kläderna och ta med mig en banan påvägen :)


trött

Då var jag hemma, men jag har en grinig sovande pojkvän som jag förmodar inte fixar någon mat innan jag ska dra.. och jag orkar inte det nu.. Så får bli något snabbt, måste snart ta mig ner till vreten ska åka med och kolla matchen. Även fast jag inte kommer kunna spela.. Men men..
Imorgon ska jag hålla fotbollsskolan, usch orkar verkligen inte med alla små ungar.. Men en helg får det vara värt, måste egentligen baka något också.. Men inte en chans att jag hinner det, så får väl köpa med mig något!!!

FREEEEEDAG

Pappa hade ju planerat stads runda utan att berättat något! Han och Sara hämtade mig på mossen och så började vi åka runt lite i sjöängen och trångsund, sen åkte vi genom sköndal och skarpnäck.. Det var när jag såg gullmars som jag fattade det! Då skulle vi hämta Helene i stan! Det hade pappa planerat hela tiden men han visste ju att jag inte skulle vilja köra då och därför sa han ingenting!

Nu är det iaf äntligen fredag, hoppas på bra väder hela helgen!!

En dag kvar..

Haft en bra vecka, orkar inte skriva så mycket mer.. Igår hade vi tvättstugan och efter det så följde jag med älskling en sväng till norrort för race.. Vart ganska trevligt och inte så jätte sent! Idag hade jag lyxen och åka bil till och från jobbet, riktigt skönt! Segt bara med alla köer :)
Nu tänkte jag bege mig ner till Mossen och kolla när mina tjejer lirar lite boll! Kan ju fortfarande inte vara med.. :(
Sen ska jag och papi ut och köra en sväng, får se vart vi hamnar!!

Ny vecka

Var ju match igår, och jag lyckades paja min fot! Alltid lika kul när det händer, och det händer alltid när det precis blivit bra!! Riktigt surt, så nu blir det förmodligen inte fotboll på ett tag.. Haltar omkring och foten är jätte svullen.
Kul med bra väder idag iaf, ganska typiskt att det var dåligt igår och när det är måndag blir det fint! Gick bra på jobbet iaf och jag åt middag hos pappa, ville köra men helene hade bilen så det gick inge vidare..
Är helt slut så får se hur länge jag orkar hålla mig vaken :)

Lördag

Vart en bra dag igår, började med att jag och mami åkte en sväng till farsta och fixade present till marcus och lite annat! Sen begav jag mig hem en snabbis innan jag gick ner för kalas hos pappa, var trevligt är ju inte så ofta jag är där nu :) Gick med mackan en sväng upp till farmor som är lite hängig, men skulle åka till plantagen med pappa, helene och julia så fick skynda mig hem igen :) fick med mig en korg med blommor till balkongen!

Fick stressa lite när jag kom hem så jag skulle hinna vara klar för att åka med Jess till Emelie, hon fyllde ju 20 i tisdags så det vart grillning och så där. Vart en jätte bra kväll och jag hoppas att hon blev nöjd ;p

Nu ska jag och älskling fixa något att äta :)

Stor pojke! ♥



GRATTIS PÅ 17ÅRS DAGEN VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR!


trafik fara

Vart en bra kväll, tog med mig Frodo och gick ner till Ida där det bjöds på tårta och kakor, Frodo var överlycklig för att han fick en kompis ;p Sen gick jag och Ida och mötte upp Jess & Frida i trångsund,  vi skulle åka till gullmars för att plocka upp Emelie, men vi hamnade vid slussen och virra runt i stan.. Kan ju säga att det inte gick så bra, iom att vi åkte en del bussfiler och i mottsatt körriktning! HAHA vi hade iaf kul..

Efter ett bra tags virrande kom vi till gullmars och kunde börja åka mot nacka, där kollade vi match och fick med oss Henke och Robban i bilen.. Vi åkte till donken i älvsjö och stötte på Patrik & co som körde valhalla. Och sen tog det ett tag innan vi befann oss hemma hos jessica för att spela monopol! Men det var kul och jag var hemma ca 3 :)

friday

Kvällen blir inte riktigt som planerad.. ;p Nu är jag hundvakt, patrik och marcus har precis åkt och jag är ensam! Hade först tänkt följa med dem men eftersom dem inte har plats i bilen så fick jag stanna hemma! Ska gå ut och gå en sväng och så får vi se vad jag får för mig senare :D

Torsdagen

Var ledig igår, och vilken bra dag det blev!! :D Började med att Jess plockade upp mig och vi åkte till nacka för att fixa present till födelsedags barnet.. Hade ingen aning om vad vi skulle köpa, men det blev en kampfisk som fick namnet "Iddi"! Hoppas verkligen att Ida lyckas ta hand om honom!! När vi var klara i nacka åkte vi hem till Henke och lämnade alla saker och begav oss ut och åkte inlines, körde "inlinesbandy" var jag Jess Henke och Robin, skit kul! :D 

Sen åkte jag hem och duschade innan vi skulle till Ida för middag med "läsk och sånt" Vart en riktigt trevlig kväll och jag och Emelie begav oss hem vid ca halv elva!

Nu sitter jag tyvärr på jobbet iom att vi inte kör med klämdagar här ;p men hoppas att dagen går hyffsat fort så är man ju ledig igen imorgon :D CIAO

17ÅR I STADEN

GRATTIS PÅ 17ÅRS DAGEN MIN ÄLSKADE VÄN!!!


:)

GUD VAD JAG ÄR DUKTIG!! Nu har vi kört, och det gick jätte bra! Förutom att jag är så nervös så fort jag möter en bil.. Känns som att vi ska köra in i varandra, men får hoppas att jag inte är lika nervös nästa gång. Vi ska förmodligen köra på lördag eller söndag också!

Nu ska jag förmodligen sätta på en film och njuta lite, eftersom man är ledig imorgon :)


-

Håll er borta från vägarna!! Nu drar jag och pappa ut och kör :D

12/5

Jag är sjukt trött idag! När jag var påväg mot träningen igår mötte jag jess untanför oasen som självklart hade kört dit, och det första hon sa var att hon skulle komma och hämta mig efter träningen! Sagt och gjort, först körde vi och lämnade allt material, sen skjutsade vi hem halva laget :D När det bara var jag Jess och Carro så åkte vi till jordbro och kollade vad patrik och dem hade för sig.. Olle och Elina kom och vi åkte till vega baren! Jag var hemma vid halv ett och då var det bara att hoppa in i duschen för att sova sen!! Nu hoppas jag att jag orkar hela dagen, efter jobbet ska jag klippa mig hos jess. Och sen förmodligen köra med papi! CIAO

:D

Nu ska jag ta och byta om för att röra mig ner mot mossen och träna.. Men först tänkte jag bara berätta att Jessica klarade det idag!! Hon kirrade körkortet! Sa ju att du skulle greja det ;) Så vi ska ut och åka på torsdag som först.. haha, du är bäst!

GRATTIS

                                                   GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN SNYGGING!!!♥

10/5

Idag gick det kanon på jobbet, och allt var som vanligt! Riktigt skönt! Jag stannade till i stan och fyndade 2par tyg skor för 99:- st! Vart ett par vita och ett par rosa, ville ha ett par turkosa också men det har ju redan ett par så jag stod emot :D Vart dock fundersam om ifall jag inte köpte ett par rosa förra året, men det tror jag inte..
Har iaf haft tvättstugan idag, det gick bra känns så skönt att ha alla kläder rena!! :)

Nu tänkte jag mysa till det lite i soffan och hoppas att älskling snart är hemma!

Charmigt


HELGEN

Jag har haft en grym helg! :D FRedagen var jätte mysig, och lördagen spenderades först hemma hos josse och sen begav vi oss ner till bygdegården för jessicas 20års fest! Var en riktigt rolig kväll och det var väldigt blandat med folk där! Jag hade det kanon och hoppas att du också är nöjd Jess. Och snart ska du lära dig pole dance!
Igår så var det match på schemat och det gick ju sådär.. och efter det så var det middag hemma hos mig med tove, robin, axel och rebecca! Sen kollade jag, patrik och axel på hockeyn! Så det vart en bra avslutning på helgen också :D

Emelies "födelsedag"

Hade en underbar kväll med mina två favoriter igår! Direkt efter jobbet åkte vi ner till kraftkällan för massage och avkoppling! Var riktigt skönt och jag somnade under min behandling! När vi var klara där så begav vi oss hem till mig för att äta middag och bara mysa! Blev hembakad pizza och tårta till efterrätt! Hade jätte trevligt och nu taggar vi bara inför kvällens festligheter! haha!


Tänker på dig, varje dag..


När sorgen nästan bryter dig,
när allt känns hopplöst trist.
Försök att minnas det du fått
och inte allt du mist! ♥


Apple of my eye!


Idag är det vår dag hjärtat!


Rör om i grytan!

Har haft en super skön dag! Jobbet gick jätte bra, även fast jag trodde det skulle bli en piss dag när jag kom! Var inte alls på bra humör imorse, men det vart bättre efter ett tag. Dem tycker att det har blivit mycket sämre resultat av dagtidsgruppen på sista tiden, så när jag kom dit imorse var det helt nya "regler" som gällde.. Där jag sitter och jobbar brukar det alltid vara jag, Malin och Celine som sitter. Men idag vart det ändring på det, jag fick sitta med två "grabbar" och var först skeptisk till hur dagen skulle bli.. Men det gick kanon, vi hade tävlingar hela dagen och mitt lag plockade varsin lunch! Så efter en bra dag på jobbet begav jag mig till farsta med Malin, skulle bara till lagerhaus från början.. Slutade med att jag handlade 2 bikinis på HM, ett par leggings och en grej på lagerhaus :)

Mamma, Mats och Mormor kom över på fika och när vi nästan var klara ringde Tove och hon var påväg hit med Robin och massor av saker. Så åkte ner och kollade på deras lägenhet och sen följde jag med dem på äventyr, var i enskede, skarpnäck och älta innan vi var tillbaka i huset ;) Så nu får jag nya grannar vilket ska bli riktigt kul!

Nu väntar jag bara på P så ska vi kolla på film :)

gnäll

Träningen igår gick inge vidare.. Var riktigt värdelöst! Slutet blev dock hyfsat bra.. Jag gnällde bara hela träningen.. Men det brukar alltid vara så bra tempo när det är S som håller i dem.. Men inte igår, nej då skulle vi träna med 95orna och blanda ihop oss helt och hållet! Kul med mycket folk, men vi skulle ju kunnat dela in oss mycket bättre! Fast det är ju tränarnas uppgift som både M&K lovade att det skulle bli om det här skulle hända! Får se hur det blir nästa vecka.

Nu åker jag till jobbet!

Perfect

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that I'm all right
And you can't change me

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect


4/5

Hade en mysig kväll igår! Emelie kom förbi mig innan vi begav oss till Carro, vart trevligt att träffa alla tjejerna och vi satt där och plockade bland alla grejer :) Alla ljus luktar så gott! Köpte bara ett packet med votivljus som luktar svarta hallon! Luktar så himla gott och är fin färg på också, passade jätte bra till vårt sovrum!!

Ikväll är det träning, så efter jobbet är det bara åka hem och fixa maten och så :)


Sandra blir bonde

Nu är det bekräftat! Sandra blir en lantis!! Nu börjar det, i juni flyttar hon ut till nynäs och därefter så kommer det bara bli värre ;p Hon och Linus kommer köpa sig en bondgård om några år och därefter så kan dem dricka mjölk från sina egna kor och äta sina egna ägg! Hoppas att ni delar med er bara ;) Nej men grattis Sandra nu blir du vuxen och får skaffa dig ditt ica kort!! (om du inte hunnit det redan)


3/5

Precis kommit till jobbet, älskar det fina vädret och mitt humör är kanon! Ikväll ska jag hem till Cärris på partaj :D Ha en kanon dag!!!

-

Nu var det riktigt längeeeesen! Har haft fullt upp, i torsdags var det skiva på fabriken. Var riktigt kul folk där, synd bara att alla inte fick stanna så länge! Var massor av poliser där och vakterna slängde ut så många de fick chansen! Men var en riktigt rolig kväll, fan vad jag saknar studenten! Min skiva var bäst! Och när klockan var ca 01.55(!) så tände de alla lampor och fick för sig att stänga stället! Riktigt tråkigt för dem som hade skivan. Och anledningen var att det var för lite folk, vilket inte var så konstigt eftersom alla blivit utslängda!! Då blev det taxi hem för att orka upp på fredagen!

Hann sova 2 timmar innan det var dags att gå upp för att åka och jobba! Och nu var det valborg som stod på schemat ;p Direkt efter jobbet åkte jag hem och slängde mig i duschen för att hinna hem till josse och grilla innan vi var tvugna att fixa iordning sprutan för vår fest!! Vart en bra kväll, dock mådde jag inge vidare så jag åkte hem ganska tidigt! Sov största delen av lördagen och idag har jag vart hos mamma en stund och så har jag spelat match :D Nu vart det mycket på en gång, men jag lever!!

RSS 2.0